PGR Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ino o tym Żywcu nie zapomnij bo inne nie pierą :( Ja dojade od strony Żor albo prosto do Darka czy coś najprawdopodobniej z Pipcykiem Cotlet leci z WRC z mishelem paszą astarte i innymi krasnalami... Bronx zaroz sie na gadu wbijam ustralic szczególy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Heh Panowie tyle że mnie nie będzie w chałupie (chyba) bo mam zamiar wysmigać z domu wczesnym rankiem i walnąć ze 300 kilosów przed zlotem. Ale to jeszcze wyjdzie w praniu jak będzie.Najważniejzse że moja jedyna ukochana wspaniała szybka silna niepowtarzalna honda już stoi w garażu :( Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 No to fakt bo dawno żem takiego złoma nie widzioł :( 8) :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Czolem! Przelew poszedl :(.Odliczanie trwa: 9 dni left... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 PGR podholować Cię z Mysłowic do Rybola? Ino wcześniej łożyska w FZXie nasmaruj żeby nie piszczały bo mi psa obudzisz... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Heheh i za to Cie kofam 8) Nasmareuyje je bo Ci sie jeszcze pies na szlauchu udusi jak bedzie spier.... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Nareszcie wiesz jak sie szlauch pisze :DJak sie dowiedział że chcesz do Mysłowic zajechać to od wczoraj se już pętlę z łańcucha na drzewie przygotował... :( Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Aż tak mu zle ostatnio było :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 [br]DOBRA NIEWPLACAJCIE JUZ BO JEDZIEMY Z TUBA W TYM TYG WSZYSTKO OPLACIC A KASA NIEZDAZY JUZ DOJSC :D p.s. CO WPLYNIE TO WYPLYNIE NA BROWARKI :D tYM OTO ZDANIEM KONCZYMY ZBIORKE NA NOWE ZJEB`S PARTY 2005 :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Czolem! A jakas koncowa lista bedzie? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Kurde ja juz sie nie moge doczekać:D Żeby tylko pogoda w miare była!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Czolem! A jakas koncowa lista bedzie? Pozdro Poczekmay kilka dni aby od wszystkichh wplenela kasa!tys jest w goracej wodzie kapany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Bronx ja Ci jeszcze za Pieknego przeleje, chyba że już na miejscu wolisz... to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Chłopaki, wiem że się cieszycie z wyjazdu, ale postarajcie się bardziej na temat :-). Nabiliście już 12 stron, z czego 10 to czat. Dawajcie więcej na PW itp. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Paweł czyżbyś się chciał wkręcic :?: Dawaj smialo sie pomiescimy :D A więc wracając do spraw organizacyjnaych to Ja Ganczar Pipcyk Piękny i Amazonka będziemy zmierza w kierunku Rybnika od strony Bielska czyli spotykamy się pod Szpilką tak :?: Kto tam będzie czekał :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi