zbyhu Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 Czolem! Oj, juz cos czuje po kosciach, ze popyt bedzie wiekszy od podazy... :D Przejrzalem caly watek i tyle osob wyrazilo mniejsze lub wieksze zainteresowanie zlotem:Bronxzbyhumimo_ck + lubapaho + kumpelBrowarnyMarianKaVIT66krasnalBrodaSpidergruchciokudlaty_bytomzajcdofobahamavirusPGRSchpakooTubaPLAstarteRedwaterBodzynAdamSCotletMishelDraco FisherNetulaPipcykWichersiwyexwyczuTimacAdamWo + lubaAmazonkaneomaster Co daje juz 39 osob...Zobaczymy ile faktycznie zapisze sie u Bronxa :D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 loooooolllll skąd was tyle sie wzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 ja bede na 100% mozliwe ale narazie teog nie potwierdzam ze wpadną ze mną jeszcze 3 osoby jutro to potwierdze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 Ja jak na dzień dzisiejszy jestem chętna na 99% (zawsze może się coś zdarzyć nieoczekiwanego :twisted: )... pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Czolem! Fajno, Ciebie jeszcze osobiscie nie znam i bardzo chetnie poznam :D.Widze, ze ekipa GSow bedzie silna, co mnie cieszy :D.Mam nadzieje, ze moj bedzie juz na chodzie :roll:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Czolem! Fajno, Ciebie jeszcze osobiscie nie znam i bardzo chetnie poznam :D.Widze, ze ekipa GSow bedzie silna, co mnie cieszy :D.Mam nadzieje, ze moj bedzie juz na chodzie :roll:. PozdrawiamJak to się mówi po hamerykańsku... the same to you :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 jak ja znam siebie to znowu się będe odzywał tak jak na bajzlu w katowicach;p;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Czolem! Jak to się mówi po hamerykańsku... the same to you :D Spik polisz plis, bo nic fersztejn :D. A tak z innej beczki - cos maly ruch w interesie widze :?.Co, wszyscy smigaja juz, ze takie male zainteresowanie :D?Albo Bronxowi zasypujecie skrzynke 8) ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Zbyhu : A tak z innej beczki - cos maly ruch w interesie widze czekaj czakaj az bedzie tydzien do zlotu to sie zacznie :lol: Zbyhu : Mam nadzieje, ze moj bedzie juz na chodzie . co jest z twoim motorkiem ?? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Witam !Potwierdzam - będę i spanko jakieś wygodniejsze poproszę !!Pozdrawiam - AdamS :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 W piątek dowiedziałem sie, że mam kolokwium 16 o 15:00 (tak, wiem, ze to sobota;/) więc jak coś to moge przybyć jedynie po nim... Ale postaram sięprzybyć;) :P :twisted: pozdr. i do zobaczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 to przybądź wać wstydu oszczędź :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Qrna mishel o kolach to mi nawet nie mow.... Ja zyne na bank tj. 99% (trza sie w koncu przejsc na wyklady i dowiedziec kiedy jakie kolo.... :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Ło żesz, ale się uzbierało 8O W zwiazku z tym nie wiem czy nie powinno się ograniczać ludzi spoza forum, boć to przeca spotkanie 4UM-owe.Mam nadzieję że dostanie mi się wygodne miejsce do przekimania, w końcu w niedzielę jest sporo km do zrobienia. Mam nadzieję, że Red mimo sprzedaży VX'a pojawi się w Rybniku :roll: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 W takim razie, choćbym miał jechać autobusem, bądź nawet z buta przyjść, to przybedę;) PGR wejdź i się dowiedz, kiedy masz koła, a dla pewności popytaj się ludzi, czy do dobrego prowadzącego przyszedłeś :P ;) :twisted: :twisted: pozdr.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi