bronx Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Ja narazie jestem zamkniety w garazu i cche poskladac moto na zlot,mam nadzieje ze nieprzyjade autem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Wez ją przywiez na przyczepie na zlota i zrobimy topienie marzanny :twisted:P.S. Dzwoniles pod ten numer :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Topienie marzany to ja z Cieie zrobie !!;)NIedzwonilem jeszcze , musze najpierw karte kupic.. he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomaster Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Witam! ja jestem z Lysek(moze ktos wie gdzie to jest..) Mam MBX'a 50ccm,chcialbym tez wpasc,tylko gdzie zjazd? juz na "kotwicy"?czy pod realem tak jak w zeszlym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Ja nie glosowalem bo mnie termin nie grzeje nie ziebi.Neomaster jak jestes z Lysek to mozemy sie gdzies spodkac i poleciec razem do Rybca. Bede ja, kumpel i jak sie uda to jeszcze kuzyna (na kawasaki) wezne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomaster Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 spoko gruchcio moze sie jeszcze predzej umowimy gdzies? ja tu mam jeszcze qmpla na Simsonie i Yamasze(odkurzacz),moglibysmy pojezdzic,bo my ostatnio codziennie kursujemy. Wlasnie bylem zatankowac na "papi" w Rzuchowie. a co do Rybnika to umowimy sie dokladniej na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 to moze ustalmy juz jeden termin którego bedziemy sie trzymac idzie wiosna pogoda coraz lepsza moze nie trzeba bedzie na 16-tego przesuwac ???co wy na to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomaster Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 no sniegi juz coraz predzej topnieja,a slonce sie zaczyna pokazywac,wiec moze tego 9. byloby spoko. mam pytanie, czy ktos chodzi na zuzel na rybnicki stadion? juz za tydzien pierwszy sparing! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 (...) i nawet biedak nie może napic się nekatru bogów bo antybiotyki wcina aż grzmi.... :xSpoko spoko Pidżer - już mogiem wychylać, choćby całą 4-litrową tubę spiżową ;) choróbsko precz se poszło, to chyba dlatego żem wczora wsadził aku do Virówki i poganłem po niejakich kałużach przez miasto. Tak więc sezon '05 rozpoczęty. Teraz trzeba poczekać na zejście śniegów u naszych sąsiadów cobym mógł zakupić u nich pewne specyfiki 8) Ave Żywiec :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 KRASNAL napisał:to chyba dlatego żem wczora wsadził aku do Virówki i poganłem po niejakich kałużach przez miasto. Tak więc sezon '05 rozpoczęty.Ehh, Krasnal , aż mię kręci z zazdrości, chyba dzisiaj wyciągnę motór i zrobie objazd okolicznych dziur w asfalcie !!!??? ;) Pozdrófka dla wszystkich zjebów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Czolem! Prosze jeszcze sie za bardzo nie napalac ani nic, bo to bardzo wstepne informacje :D. Jesli terminy dla domkow beda wolne, to mamy:- dwa domki po 150zl za noc (nie wiem jeszcze jak godzinowo to wyglada)- w kazdym domku 10 lozek - wiec +/- 30 osob sie jakos wyspi - ja lozka np. nie potrzebuje :D- za kazdy domek dodatkowo brane jest 100zl kaucji za ewentualne zniszczenia, co niby oddawane jest przy zdawaniu domkow, ale smialo mozna to juz od razu doliczyc do ceny :D- dodatkowe oplaty za prad i takie tam Jeszcze nie wiem ile kasuja za grila, ale sie dowiem. Gdzie zaparkowac motocykle - jest. Blisko woda, ale nie radze sie kapac. W gruncie rzeczy to jest taka przystan... Planowany termin dostarczenia szczegolowych informacji - jutro lub w sobote. Jutro tam jade i sie dowiem, ale nie wiem czy dotre przed sobota, by podzielic sie informacjami - to miejsce ma po prostu taki klimat :roll: :D.Powinny byc tez fotki jutro (lub sobote)... Czyli dokladajac, ze grill bedzie kosztowal np. 100zl mamy do podzialu jak narazie kwote 600zl - co dal 30 osob daje po 20zl na lebka... :D Pozdrawiam PSDomkow w osrodku jest wiecej, ale te dwa sa najwieksze. Zawsze mozna zamowic ich wiecej w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 W koncu jakies konkretne info :lol:Czekam na dokladne dane 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 ja chce na podłodze;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 A miejsce na wycieraczce ile stoi :?: :D No Zbyhu wreszcie jakis ruch w interesie :!: Są tam jakie oczy Sarumana :?: :twisted: Krasnal nie rób świnio jedna smaków na jazde bo moto rozebrane stoi... A w sobote na jak zawsze "coolturalnym" grillu u Pipcyka żegnamy burą dziwkę zime i jej koleżanke Marzene czy jak jej tam :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 17 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Pamietacie gdzie oko na chwycilo?? To dokladnie zulernia po drygiej stronie !! Warunki o 300% gorsze jak rok temu , ale klimacik jest... :DTeraz w wekend zabieram sie za moto , jak tylko zacyka odpowiedni wszystko ruszy z kopyta...tak wyszlo:/ Napewno nieyjdzie wiecej jak 40, max 50 zl na osobe !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi