bahama Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 no ja jak juz wczesniej pisałem będe bo co to za spotkanie bezemnie :twisted: do waszej wiadomosci biore 2 kumpli + koleżanke 8) ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Ta koleżanke to sie tak dzisiaj mówi :) Ja zadnego plecaka niebede mial chyba ze do tego czasu kupie drugi kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 kolezanka koleżanka nic wiecej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 u mnie nie co sie powiekszyło dochodzi jeszcze dwóch kumpli czyli ja plus 4 kumpli i koleżanka :lol: bedzie sie działo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 widze ze imprezka szykuje sie spoko 8) Absyncik lubie , browara jeszcze bardziej ... a przy okazji jest okazja poznac troche ludzi z forum, wiec tez sie zjawie :twisted:Tylko poprosze o wczesniejsze wskazowki jak tam dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 juz niebawem bedzie zamieszona mapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 I ch...j. Jak sie termin nie zmieni to mnie nie będzie na sto procent.Zjazd na uczelni już olałem, a wczoraj mi wyskoczyło wesele 2 kwietnia.:)Jedyna zaleta takiej sytuacji to to,że i tak pobaluje,choć przyznam szczerze,że wolałbym pić z izolatarów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Czolem! To jakies fatum.Co zlot Poludnia, to wesele...Zabierz pare mloda do Rybnika, tradycji stanie sie zadosc :twisted:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 co do terminu to sie jeszcze zobaczy i ustali z osrodkiem...tak wiec mimo....badz dobrej mysli i nie zapomnij o weselnej jadac do nas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Już mnie wątroba zaczyna boleć na samą myśl...... :twisted:Może się uda to i Ala "Sigma" się zjawi :roll: Mimo - a to Twoje wesele że musisz być ????? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 No kuffa nareszcie coś w pozytywnego w trakcie tej pier....nej zimy. Oczywista melduję sie na sto prosięt. Mam nadzieje krasnal, że tym razem mnie nie zabijesz izolatorem :) Az miło pomyśleć,że za niedługo zobaczę te Wasze zje*ane mordy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Tuba z tego co wiem to nie mozesz pic :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 a kto ci takich glupot nagadal?:)....to byla tylko chwilowa niedyspozycja zoladka ktora skutecznie zabilem :twisted: popijemy :!: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 to na Rybniku bedziesz mógł sie zrewanżować za Pławniowice :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Wesele nie moje-siostra Beaty sie hajta i głupio by wyglądało,jakby starszego/świadka/drużby/czyli mnie-wyj. autora :) zabrakło. Qrna,a z chęcią bym z wami porządził,zje*ane ryła :D:)Za jeden weekend do przodu jestem gotowy przywieżć 2,5 litrową bańkę bimbru :P:P:P8)(kto był na imprze u PGR-a w Węgierskiej to wie,jaki to fajny szpecyfik :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi