PGR Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Ani jakimiś pederastami z Bogatyni... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Czekałem z niecierpliwością na ten wątek, ponieważ echa imprez rybnickich i do mojego grodu nad Sołą dotarły. Piszcie dużo szczegółów i z uwagi na nikłą reprezentację jeżdżącej armatury czuję się w obowiązku polepszyć statystykę moim warczącym Intruzikiem. Piszcie bracia coś więcej niż 'radiostacja w Gliwicach', czy też 'kibel za zagrodą Władka' - ja się tam na lokalnej topografii nie znam, a chętnie bym z Wami walnął jakąś banię początkiem kwietnia nie tracąc czasu na oblukiwanie okolicy od Rybnika do Żor w poszukiwaniu biesiadników. Tajemniczo brzmi wątek absyntu Krasnala :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 echa imprez rybnickich i do mojego grodu nad Sołą dotarły.quote]Łosz kurna, nic nie pamiętam ale ostro musiało być że echa aż do Oświęcimia dotarły... :oops: Trochę armatury zawsze jest, mam nadzieję że QuadMan zajrzy, Krasnoludy z Bogatyni i Draco przywlecze też trochę chromu. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 echa imprez rybnickich i do mojego grodu nad Sołą dotarły. Łosz kurna, nic nie pamiętam ale ostro musiało być że echa aż do Oświęcimia dotarły... :oops: Trochę armatury zawsze jest, mam nadzieję że QuadMan zajrzy, Krasnoludy z Bogatyni i Draco przywlecze też trochę chromu. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 PGR też troche chroma ze sobą przytaszczy przeca więc Schpakoo wbijaj śmiało sprawdzimy czy Intrus idzie na gume na trójce 8) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 PGR też troche chroma ze sobą przytaszczy przeca więc Schpakoo wbijaj śmiało sprawdzimy czy Intrus idzie na gume na trójce 8) :) Heheh, spoko idzie. Na wysprzęglonym! Najważniejsze, żeby piwa nie zabrakło. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 a chętnie bym z Wami walnął jakąś banięHeh - no takiej muzyki mi trzeba, miód na moje uszy :D Tajemniczo brzmi wątek absyntu Krasnala :-)Tajemniczo to się robi PO wątku - szczególnie z odpowiednich 'kielonów' :P Schpakoo - z radiostacją w Gliwicach to już stały element tradycji (ekstradycji :lol: ), tam spotyka się ekipa Gliwicka, Katowicka + najodleglejsi członkowie grupy Południe czyli ja, broda i Quadman (trwa namawianie 96robert'a, ale nie wiadomo czy przyjedzie) i potem wszyscy razem udajemy się w kierunku Rybnika na spotkanie drugiej grupy (Rybnickiej). Szczegóły tzn. godznia spotkania wyjdzie w praniu. PGR też troche chroma ze sobą przytaszczyTaaaaa akurat :) chyba że w stylu: "Chromole więcej nie piję" :mrgreen: PS. A tu jeszcze ponad miesiąc czekania :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Heh - no takiej muzyki mi trzeba' date=' miód na moje uszy :P [/quote'] No to już Cie polubiłem, chłopie! :) Tajemniczo to się robi PO wątku - szczególnie z odpowiednich 'kielonów' :P Mam się bać? :D Szczegóły tzn. godznia spotkania wyjdzie w praniu. Super. Będę wczytywał się w szczegóły i rozpoczynam hartowanie swoich starych kości i wątroby jak orzeszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 18 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Schpakoo!zerknij do archiwum tam je wszystko.Jak bedzie juz dosc daleko to zas umieszcze tu mapke z dojazdem pod radiostacje , a pozastala czesc panienek :) spotka sie zapewne pod szpila:)Lub wszystcy z Gliwic pojedzimey do Szpili i z tamtad do REala :PNic sie niemartw jakmy :P pytasz czy masz sie bac??? TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 do REala :Pbronx nie wiesz może czy w realu jest dział z rurami PCV ???? Bo chodzi mi po głowie pewien pomysł :) :D :P oczywiście zamiast kubeczków plastikowych powkłada się puszeczki lub flaczeczki :mrgreen:czyż nie piękne i odpowiednie na zlocik Południa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 jaaaaaaa :!: :P no to sie zapowiada ciekawe zjebspotkanie:) mam nadzieje ze sluchy o naszej pysznej zabawie nie doszy takze do kotwicy...bo powoli osrodki nam sie koncza..bynajmniej w tym regionie :D zablokowali mi logowanie sie...ale juz jestem :) jezeli chodzi o kwestie kto moze byc i na czym....nawet rewerem byle z jajamii,piciem i nie homo :P to popijemy :twisted: piszcie ludziska kto bedzie dodatkowo poza stalym skladem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Witam,....nawet rewerem byle z jajamii' date='piciem i nie homo :P [/quote']widzę panowie, że trzeba przejść ostrą selekcję, aby na waszą imprezę wpaść - niestety większość dziewczyn nie spełnia wymogów z jajami (no chyba że ze sklepu i ewentualnie Miriam jeszcze je ma :) ) - no ale ktos juz mówił, ze "gej party" (w dobrym słów tego znaczeniu :D ) są najlepsze, więc impra pewnie przednia :twisted: Pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 ja sie stawiam obowiazkowo. jak nie sprzedam motura do taj pory to tez troche armatury przywloke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 No to ja sie pisze na 100% przytaszcze swoj odkurzacz wokncu trzeba bedzie poodkurzac,jak sie uda to na bzyku nie bede sam i moze jeszcze znajomy goldaskiem wpadnie. Popytam sie kuzyna z Kędzierzyna, czy by kogos zalatwil. Jak co to wtedy 1 armatura i plastik przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Krasnal spoko znajdziesz takie rireczkiw realu :)Ale na dwie rece musisz aby niedostac skrzywienia 8) p.s A mowia ze silnik to przed.... mesk .... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi