paluch Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 normalne !!! grzeje jak diabli !! bedzie za to ciepło na Elefanten treffen :evil: pozdrawiam i do zobaczenia na rajdzie!!!p.s. jade z Poznania więc może razem śmigniemy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zapraszamwszystkich motocyklistów na uroczystystart V Międzynarodowego MotocyklowegoRajdu Katyńskego.Sobota 27.08.2005 r. godz. 10.00przed Grobem Nieznanego Żołnierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 13 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 no i jak wam sie podobało :?: :?: :?: bo mnie bardzo !!! ten rajd wejdzie pewnie do mojego stałego corocznego kalendarza imprez motocyklowych :!: :!: :!: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Patrząc z perspektywy czasu każdy rajd jest inny.Ten zapadnie w mej pamęci jako bardzo dobry pod względem osób biorącym w nim udział,natomiast ze względu na inne zdażenia zaistniałe wjego trakcie mógłby być bardziej udany.Najważniejsze, że Tobie Maciek się bardzo podobał, a myślę, że i innym uczestnikom też.Mam nadzieję, że przyszłoroczny wypadnie super.pozdrawiam komandor rajdu galar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyTDM Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Mam nadzieję' date=' że przyszłoroczny wypadnie super.[/quote'] Witam, zacząłem już snuć plany na przyszły sezon i poważnie biorę pod uwagę udział w Rajdzie. Pewnie zbyt wcześnie żeby się nad tym zastanawiać ale jestem ciekaw czy obecne - nienajcieplejsze stosunki z sąsiadami mogą wpłyąć na przebieg przyszłorocznego Rajdu? Jak to widzicie? Pozdrawiam :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 w tym roku też stosunki nie były dobre a jednak rajd wypadł super. to władza wariuje a nie prości zwykli ludzie których spotykamy prodze. my nie spotkaliśmy się nigdzie z wrogością miejscowych.pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyTDM Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 to władza wariuje a nie prości zwykli ludzie których spotykamy prodze. Od jutra nie wpuszczają kurczaków, a za pare miesięcy... Co będzie zobaczymy :D Nie ma się co martwić na zapas - fakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Przejzalem stronke, przejzalem watek i tak sobie mysle, ze ciekawa sprawa. Tylko mam pewne obawy, bo jak slysze nazwe Radio Maryja to az mi sie niedobrze robi. Chodzi mi o to, ze nie chcialbym spedzic ponad dwoch tygodni w towarzystwie ludzi ktorzy pluja jadem na zydow, masonow, unie europejska itp sprawy, przeciw ktorym ja osobiscie nic nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Przejzalem stronke, przejzalem watek i tak sobie mysle, ze ciekawa sprawa. Tylko mam pewne obawy, bo jak slysze nazwe Radio Maryja to az mi sie niedobrze robi. Chodzi mi o to, ze nie chcialbym spedzic ponad dwoch tygodni w towarzystwie ludzi ktorzy pluja jadem na zydow, masonow, unie europejska itp sprawy, przeciw ktorym ja osobiscie nic nie mam.nic bardziej mylnego!!!! nienawidze antysemitów!!! jestem zwolennikiem uni europejskiej!!! ;) radio maryja uważam za debilizm totalny!! :) a jednak byłem i mi sie podobało !!! uczestnicy to normalni ludzie a nie żadne szjbusy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi