szyszunia1514 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) przerejestrowanie +,- 100 zł, nic więcej bo możesz jeździć na ubezpieczeniu poprzedniego właścicielaEDIT:w sumie to nie trzeba od razu przerejestrowywać, jest na to przewidziane 30 dni. Edytowane 26 Października 2008 przez szyszunia1514 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz.P Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Mam pytanko chciałbym kupić tą yamaszke http://allegro.pl/item465562221_yamaha_dt_50_super_moto.htmlI jak bym do niej założył opony kostki to dobrze by śmigała w terenie.Z góry dzięki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam Ma ktos moze do sprzedania Rame z papierami do DT 80?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam potrzebuje Schemat INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ DO DT80LC2 Pilne jestem w trakcie rozbierania moto na czesci i potrzebowal bym schemacik. Mam wszysko podlaczone na krutko chcem to zrobic tak aby wszystko dzialało! Pomocy pilne. Nastepnie potrzeboje rowniez schemat calego silnika i gaznika poniewaz kopa mi nie odbija chcem to zrobic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_9 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 (edytowane) Witam potrzebuje Schemat INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ DO DT80LC2 Pilne jestem w trakcie rozbierania moto na czesci i potrzebowal bym schemacik. Mam wszysko podlaczone na krutko chcem to zrobic tak aby wszystko dzialało! Pomocy pilne. Nastepnie potrzeboje rowniez schemat calego silnika i gaznika poniewaz kopa mi nie odbija chcem to zrobic! co do schematu to masz tutaj: http://www.dt-80.prv.pl/ a co do nie odbijającej kopki, to jestem prawie pewien, że to sprężyna Ci się ułamała i nie odbija(do wymiany, na allegro widziałem kiedyś za 30zł (chyba?) ale teraz jej już nie ma), ale do tego nie potrzebujesz schematów. wystarczy spuścić olej i zdjąć kapę, tam wszystko widać. trzeba tylko troszkę pomyśleć przy zakładaniu kapy z powrotem i będzie dobrze :flesje: swoją drogą, to szukaj troszkę więcej, bo na 240-stu stronach coś znajdziesz :Ppozdro Edytowane 8 Listopada 2008 przez krystian_9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Kurde nicz neiczaje z tego schematu eh eh moze mi ko ktos dac po polskiemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahus16 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Fabryczny gaznik przecieka, kupiłem uszkodzony za 4 dyszki z zamiarem złozenia jednego z dwóch a teraz i tak musze kupic kolejny juz sprawny. Czy od jakiegos innego sprzeta pasuje gaznik czy musze kupowac fabryczny mikuni taki jak własnie w mojej dt 80 lc 2 ? Jesli jakis pasuje albo ktos ma na zbyciu sprawny lub pasujacy to prosiłbym o odezwanie sie , chetnie kupie. Tylko mam nadzieje ze nie za cene jak koles na allegro wyskoczył 170 zł :/ za uzywany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) co do gaznika to polecam sprawdzic jego kapletnosc tj taki mały zaworek który jest pod płytka od pływaka jak taki kiedys zgubiłem po rozkreceniu gaznika to jak odkreciłem wache to paliwo leciało z kazdej strony...;/ mam rame do dt 80 lc2 ale z małym briefem wiec chyba nie da sie zarejstrowac mam 2 lagi pogietą ale szczelna chłodnice i przednią felge w stanie dobrym prosta nie pogieta co do lag to jedna lekko skrzywiona....jak cos to na PW pozdawiam Edytowane 9 Listopada 2008 przez MichuPl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam mam pytanie mam problem. odpale moto pochodzi chwilke wkreci sie sam nagle na wysokie obroty i gasnie;/ i nieda rady odpalic co mzoe byc?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morooseck Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam mam pytanie mam problem. odpale moto pochodzi chwilke wkreci sie sam nagle na wysokie obroty i gasnie;/ i nieda rady odpalic co mzoe byc?/ ja tak miałem czasami jak mi się paliwo kończyło;) wchodził na obroty że mało nie odleciał i gasł. możesz spróbować też przeczyścić gaźnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 ile spala taka 125 w 2t oczywicie dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian95 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Mam takie pytanie...czy Yamaha DT 125 to moto godne polecenia?? Jak ono sie sprawuje na drodze i w lekkim terenie?? wogule niech ktoś napisze cos o uzytkowaniu tej że Yamahy, jak sie jezdzi na co zwracac uwage, coś o silniku itp. Z góry dzieki i pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahus16 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ile spala i jak sie sprawuje w terenie było juz pytane ze 100 razy. Istnieje cos takiego jak wyszukiwarka a jest z czego wybierac. W koncu naklepalismy juz prawie 250 stron ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam Mam starą dt 125 z 1985. Potrzebuje dyfuzora. Sprawdzałem na allegro ale nowsze mają inny. Mój jest bardzo podobny do dt 80. I z tąd moje pytanie czy dyfuzor od dt 80 pasuje do starej dt 125 (wydech na lewą strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 http://moto.allegro.pl/item489188664_yamah...inal_tanio.html mam pytani ldaczego to ma tylko 15km mocy?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi