Jackuzy Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 czy sprzęgło od dt 80mx będzie pasowało do dt 80 lc2?? Krótko zwięźle i na temat...NIE :banghead: Jest za małe (ma 3 tarczki) i pewnie nie będzie trzymać. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_9 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Witam panowie. Czy ktośmi może powiedzieć, gdzie dostanęlinkędo gazu do DT 80 95' podwójną(do dozownika i przepustnicy)?, a jak nie podwójną, to chociaż pojedyńczą, bo już trzeci tydzień nie jeżdże... jakieś linki do sklepów, albo zaraz z linką. Czy w salonie yamahy dostanę taką linkę? Mieszkam niedaleko Leszna w wielkopolskm, może ktośz okolicy wie gdzie jest jakiś sklep, gdzie kupię tę linkę, a może gdzieśw lesznie dostanę? z góry dzięki i proszę o pomoc. czekam na szybką odpowiedźpozdro dla wszystkich DT'tkowiczów :) PS: piszcie na gadu, albo nie. na forum, bo przynajmniej potem ktoś inny nie będzie miał problemu z odnalezieniem linki :) Najlepiej jak by był link do linki podwójnej Edytowane 6 Lipca 2008 przez krystian_9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 http://www.sklepmotocyklowy.pl/podglad.php?p=gNDg3N to jest w Klasie Jak chcesz pojedynczą pasuje od WSki 3 Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Jak chcesz pojedynczą pasuje od WSki 3 Kiedyś kupiłem od WSK to była za krótka, założyłem od motoryny i się bzykało :) Edytowane 6 Lipca 2008 przez Jabud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 w motorynce jest dużo krótsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 wszystko zależy jak się ją poprowadzi...trzeba pokombinować to zadziała ;) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 http://moto.allegro.pl/item392364008_linka...lc_2_lc_ii.html także nie gadaj,że szukasz już 3 tygodnie,bo linki gazu do dt są cały czas na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Jak myślicie który to rok? http://moto.allegro.pl/item391860181_yamaha_dt_125_ccm.html Ta DT-ka jest tak ok. 1996-1997r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ta DT-ka jest tak ok. 1996-1997r. Pozdrawiam W dodatku ktoś wymienił trochę części (przedni i tylny błotnik) i naprawiał siedzenie. Pytanie - orientuje się ktoś z Was w jaki sposób po obszyciu siedzenia umieścić na nim oryginaly napis YAMAHA (w oryginale jest nadrukowywany na gorąco)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 A którego byscie brali? tzn ktory waszym zdaniem jest lepszy czy cos takiegohttp://moto.allegro.pl/item401102830_yamaha_dt_125_ccm.html czy http://moto.allegro.pl/item400174451_dt_125.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 A którego byscie brali? tzn ktory waszym zdaniem jest lepszy czy cos takiegohttp://moto.allegro.pl/item401102830_yamaha_dt_125_ccm.html czy http://moto.allegro.pl/item400174451_dt_125.html Jeśli chodzi o te 2 DT-ki to bym brał ta drugą jeśli pokazał by wszystkie rachunki co było robione. Napisał ze ,,motocykl jest po szlifie wymieniony tłok, pierścienie, uszczelki, wymieniłem wydech(jest pusty) i dyfuzor (od kawasaki)" - to musiał w nią wsadzić w remont ok. 500zł. Jeszcze na dotarciu powinna być. Bodajże na poprzedniej stronie napisałem co trzeba oglądać przy DT jak sie kupuje przeczytaj sobie. Jeśli będzie wszystko w porządku to bierz ja a jak coś będzie nie tak np. Układ napędowy itp. to zbijaj z ceny!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Napisał ze ,,motocykl jest po szlifie wymieniony tłok, pierścienie, uszczelki, wymieniłem wydech(jest pusty) i dyfuzor (od kawasaki)" - to musiał w nią wsadzić w remont ok. 500zł. Remont wychodzi dużo więcej niż te 500 zł:- szlif - ~50 zł- tłok - od 100 zł do 400 zł- uszczelnki - ~30- wydech (prucie i spawanie w zakładzie) - do 100 zł- dyfuzor - ~150 zł- olej - ~40 zł Ja robiłem ostatnio duży przegląd (silnik, napęd, płyny, opony, itd.) i całość zamknęła się w 2000 zł. Jeżeli chodzi o przedstawione motocykle to chyba ta druga byłaby lepsza (zakładając że opisy w aukcjach są prawdziwe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) Remont wychodzi dużo więcej niż te 500 zł:- szlif - ~50 zł- tłok - od 100 zł do 400 zł- uszczelnki - ~30- wydech (prucie i spawanie w zakładzie) - do 100 zł- dyfuzor - ~150 zł- olej - ~40 zł Ja robiłem ostatnio duży przegląd (silnik, napęd, płyny, opony, itd.) i całość zamknęła się w 2000 zł. Jeżeli chodzi o przedstawione motocykle to chyba ta druga byłaby lepsza (zakładając że opisy w aukcjach są prawdziwe). Omg przecież na oko dałem 500zl a tłok można kupić nawet i za 79zł który po 1000km sie zużyje lub Vertex, Wossner za 400zł na którym będzie latał w ch*j czasu. Ja robiłem przez zimę remont (szlif,tłok,uszczelki,oleje) to mnie wyniosło prawie 600zł. Dla tego powiedziałem mu ze jak by ja brał to niech mu koleś pokaże faktory, rachunki ze wymieniał to i to. Wy robocie z igły widły :) Pozdrawiam Edytowane 16 Lipca 2008 przez Stiff_Master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek :) Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) Witam! Czytam to forum yamahy i hondy i dalej niewiem co kupic.Moze mi ktos doradzic,czy yamahe czy honde Edytowane 18 Lipca 2008 przez Marek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Najlepiej ten który będzie w lepszym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi