Jabud Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Wracając do mojego problemu czy jak będzie ciągnał lewe powietrze przez simmering to takie cos sie będzie robiło czy raczej nie mozliwe?? Nie wiem czy przez simmering da rade tyle powietrza brać, chyba, że jest naprawdę źle włożony... prędzej olej. Bardzo kopci??? Jaki jest kolor świecy? Ja bym ostawiał na jakąś uszczelkę, albo mocowanie gaźnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Kurde własnie to jakies porypane jest kolega mówił że musiał dolać 200ml oleju ale nie kopci niby a lewego powietrza raczej nie łapie wszystko jest posciskane bardzo mocno i posprawdzane.Aha dodam jeszcze że jak odpali to idzie badzo odbrze sie zbiera i w ogóle aha i ta Yamaha nie ma wejśća do filtra powietrza(tego gumowego takiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahus16 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Teraz wziełem sie za czysczenie gaznika.Jak go zdjełem to dopiero jak podłaczyłem pompke do miejsca gdzie zakłada sie przewód paliwa i dmuchnełem powietzrem do fuchneła benzyna z piachem.Ogólnie gaznik byl strasznie zapier***ony.Jak juz go powyczyszczałem zobaczyłem ile tego syfu to juz myslałem ze to to i dt bedzie dobrze chodzic......myliłem sie.Nic nie lepiej.Tam za gaznikiem przy cylindzrez chyba sa takie sitka moze to zobaczyc bo mogły sie zaje*ac czy to raczej nie mozliwe???Nie mam juz sił do tego moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 aha i ta Yamaha nie ma wejśća do filtra powietrza(tego gumowego takiego) I tu masz przyczyne...Za dużo powietrza bierze..., a do tego syf zbiera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Wiecie gdzie to można kupić ta gume sama ma ktos do sprzedania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Wiecie gdzie to można kupić ta gume sama ma ktos do sprzedania?? Zadzwoń i zapytaj:http://www.allegro.pl/item329713934_yamaha..._na_czesci.htmlhttp://www.allegro.pl/item331686916_yamaha...az_inne_rd.htmlhttp://www.allegro.pl/item331897151_wszyst...125_tanio_.html Tylko czy to bedzie pasować do 125... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) SPRZEDAM YAMAHA DT 125R 98/99' PO KAPITALCENOWE CZESCICENA : 3.500zł(bez dokumentacji / posiadam umowę kupna / sprzedaży ) Łódź INFO POD NR GG : 3521397 Kilka STARYCH fotek : http://bikepics.com/members/stolar/98dt125r/ Edytowane 27 Marca 2008 przez Kuba Stolarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) SPRZEDAM YAMAHA DT 125R 98/99' PO KAPITALCENOWE CZESCICENA : 3.500zł(bez dokumentacji / posiadam umowę kupna / sprzedaży ) ŁódźINFO POD NR GG : 3521397Kilka STARYCH fotek : http://bikepics.com/members/stolar/98dt125r/ SPRZEDAM DT 80 MX200 KM PO REMONCIE SILNICZKANOWE SPRZĘGŁOWiele różnorakich dodatków :crossy:ZAREJESTROWANA NA MOTOROWER Zdjęcia w podpisie.....niestety nie najnowsze :buttrock: może pojawią sie nowe w krótce Cena: 1800zł Łódź kontakt GG w podpisie po lewej stronie tego postu. (to nic że czerwone słoneczko piszcie i tak) Pozdro :bigrazz: Edytowane 27 Marca 2008 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 O Jackuzy sprzedajesz dt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 sprzedaje.....kupuje większą maszynkę....w końcu prawko tez zrobię :biggrin: ;) ten rok będzie ciekawy ;D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jacus a na twoim bikepicks chyba widzę " Enduromastera " jako niby twoja DRZ : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Jacus a na twoim bikepicks chyba widzę " Enduromastera " jako niby twoja DRZ : ) no gdzie coś ty:P Jest w dziale "friends" :icon_razz: przyjrzyj się :icon_razz: A tak swoją drogą...... NIE SPRZEDAJE DETKI.....Zdecydowałem że polatam sobie jeszcze trochę do czasu jak będę miał kategorie A wpisaną a potem mam już po części sponsorów na motonga :biggrin: Kupie sobie CRMke ;) heh ...no albo coś podobnego :cool: Edytowane 27 Marca 2008 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahus16 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam!!To znowu ja z moja rozsypujaca sie Dt.Dzisiaj wyczysciłem gaznik (był strasznieeeee za*eb**y), odkreciłem tłumik (dyfuzor) i wylało sie z niego jakies 0.3 l benzyny brudnej z moze mała domieszka oleju.Mysle juz w koncu bedzie dobrze bo juz nie mam na to siły.Przejechałem sie z 1 km było w miare ok dobrze ciagneła i potem znowu te gasniecie i szarpanie.Mysle ze w tłumiku znowu jest benzyna.....skad ona tam mozre sie brac??Czy to moze byc wina swiecy??Wczxoraj jeszce załozyłem inna swiece wala sie w garazu to wogule ledwo odpaliła i z tłumika tak fuchało chyba to była benzyna ale nie jestem pewien...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latirider Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 no to ja też dorzucę swoje trzy grosze :biggrin: a mianowicie mam do sprzedania DT 125 z 1997r. Odblokowana i zarejestrowana w Polsce. Cena jaka mnie interesuje 4500zł. gg: 2729253 Łódź Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) No to jak wszyscy, to i ja.DT 80/50.Rok 1996.Malossi 110ccm - nowy tłok wymieniony na ostatni tydzien wakacji -widać w bikepicsach.Razem z tym nowe łożyska, simmeringi, uszczelki.Wtedy tez zakupilem nowy kosz sprzegla.Kolo dwoch tygodni temu wymienilem tarcze sprzegla.Stare czesci i rachunki do wgladu.Wiecej info na priv lub gg. Edit.Uprzedzam pytanie: 'Dlaczego sprzedajesz?'-Mam juz inną.CRM 125/50 :icon_mrgreen: Edytowane 28 Marca 2008 przez kszyhoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi