pawela Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 A Moze i mam zebatki na predkosc,niewiem.Poprostu taką kupilem. Do 7-8tys. sie słąbo buja ale po przekroczeniu tej granicy przyspiesza jak głupi dopiero:) Jeszcze nie sprawdziłem Jaki jest v-max poniewarz nie miałem jak:/ Ja tam sie nie znam na tyle,tylko mówie to co widziałem:)musisz miec odblokowany modol skoro rwie tak po przekroczeniu 7000 (jak u mnie :buttrock: ). a to ze jest ladnie zapakowany (modol) moze znaczyc ze ktos nie odwalil fuszerki i nie wsadzil go z powrotem w folie. ja tak na poczatku zrobilem, ale jak moj ojciec to zobaczyl :biggrin: to mnie opieprzyl, wyjal modol i zapakowal go w plastikowe pudelko po srutach do wiatrowki i zalal silikonem. wyglada jak oryginal :bigrazz: Ktoś odpowie?raczej nic nie da wybebeszenie dyfuzora... DT to przeciez dwusuw wiec kopa ma na wysokich obrotach (nie przyrownywac do wolnoobrotowej WSK :biggrin: ). mozesz sprobowc z gaznikiem (sklad mieszanki) ale nie wiem co z tego bedzie bo nigdy nie probowalem poprawiac dolu obrotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$$Wandzik$$ Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Szukam kogos z okregu Zielonej Góry kto ma DT80 i moze mi pomoc!!!!! nie wchodzi na obroty plis :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ktoś odpowie? Wybebeszenie dyfuzora jeszcze pogorszy sytuacje. Taka charakterystyka silnika, nic nie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ehh przeczytałem 15 stron i zwątpiłem... ludzie... ktoś kto nie śledzi tego tematu na bierząco to nie ma szans na znalezienie konkretnych informacji :| Moje pytanie. Od którego roku były blokowane na module dt80lc2?? WIEM, że było to już ale przeczytanie 71 stron to przesada :| Pzdr i prosze o odpowiedź :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixP Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Witam mam taki problem kupilem yamahe dt 80 lc2 i jets ona zablokowana . myslalem ze na dyfuzorze bo leci tylko 80 km\h ale zdjalem calkiem tlumik i tufuzor i kolanko i jedzie tak samo;/ nie wiem gdzie moze byc jeszce ta blokada;/ pomozcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol271990 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Po zsjeciu tłumików motocykl nie jest wcale mocniejszy a słabszy. I blokada w tym modelu jest jeszcze na CDI i oczywiscie dyfuzor i koncówka, ale najważniejsze jest CDI a potem dyfuzor. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixP Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 co to jest CDI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 co to jest CDI ? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=57133&hl=cdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebass Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 jest to moduł zaplonowy! info na stronie http://www.dt-80-lc2.prv.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny punkt Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 musisz miec odblokowany modol skoro rwie tak po przekroczeniu 7000 (jak u mnie :biggrin: ). a to ze jest ladnie zapakowany (modol) moze znaczyc ze ktos nie odwalil fuszerki i nie wsadzil go z powrotem w folie. ja tak na poczatku zrobilem, ale jak moj ojciec to zobaczyl :biggrin: to mnie opieprzyl, wyjal modol i zapakowal go w plastikowe pudelko po srutach do wiatrowki i zalal silikonem. wyglada jak oryginal Mój akurat wydlada jak oryginał i ma nawet jakies biale napisy(wyglada na nieruszany),Ale to tylko moje takie przypuszczenie:P Ale niema zabardzo czym zamieszac:/ Bardziej sie buja do przodu.Kolega ma Dt oryginalną i po kazdym dodaniu gazu piasek spod dupy ucieka:) nawet przy niskich obr. Tyle ze ma max 80km/h bo jechałem akurat.Tylko nie sprawdziłem do ilu kreci:/ ale cos mi sie wydaje ze tylko do ok. 8-9tys.Jeszcze zobacze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Od którego roku były blokowane na module dt80lc2?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jgkurczak Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 A we wszystkich Detekach montowali zablokowane moduły ? Bo ja w swoim tez mam nieruszany, no chyba że był odblokowany już.... Bo wszystko jest seryjne, a na końcówce wydechu pięknie widnieje 5T8 i 80km\h :biggrin: Jedyny problem to dyfuzor nie od tej pojemności. Wcześniej natknąłem się że ktoś podwyższał tu motor, wstawką na tylnego amora i nakładki na przednie lagi.... Czy MX-S i LC miały ten sam wahacz ? Bo myśle o wstawce na tylnego amora a nie wiem jakich wymiarów szukać... bo od LC 2 nie podejdzie raczej ze względu na inny wahacz. A jak to wygląda z przodem ? Kielichy pasowałyby na moje lagi ? Może macie wymiary, namiary czegoś takiego ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzik1 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ostatnio zamówiłem do swojego DT-ka (125ccm) cały układ wydechowy gianelli, w zwiazku z tym mam pytanie czy wie ktos czy taki wydech jest zablokowany? Czy będę musiał rozcinać dyfuzor? Z góry dzięki za odp.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebass Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Przeciez gianelli to wlasnie firma taka tuningowa jakby i oni juz maja sportowe tlumniki...są jakies srodki ale nic nie musisz robic!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Od którego roku były blokowane na module dt80lc2?? Każda LC2 była blokowana na module. (przynajmniej jesli chodzi o 80tke). Może ktoś dać zdjęcie wałka startera od 50mx?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi