Jackuzy Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Chciałem napisac coś co nie do końca miało być z tematem :D zatem wycofałem to.... poza takimi gumami proponuje ci również skarpety Acerbisa.. bardzo fajnie wyglądaja na lagach :) tylko ze są droższe bo około 85zł kosztują.... Edytowane 1 Października 2007 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) No właśnie ja mam pytanie odnośnie tych gum/skarpet na lagi. Ja takowych nie posiadam, więc czy musze je kupic. Czy lagi się bez nich psują? pozdr. EDIT: do markera15 na dole- słyszałem ze takie klocki za 5 dych psuja tarcze. Edytowane 1 Października 2007 przez YADT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Co myślicie? http://www.allegro.pl/item250963314_klocki...rt_xc_lodz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 No właśnie ja mam pytanie odnośnie tych gum/skarpet na lagi. Ja takowych nie posiadam, więc czy musze je kupic. Czy lagi się bez nich psują? pozdr. bez tych skarpet piasek ma bezpośredni dostęp do simeringów i dostając się tam psują bieżnię i simeringi sprawiając ze szybciej będzie trzeba wymieniać uszczelniacze.... ja nie mam tych gum ani skarpet (chociaż zastanawiam się nad kupnem skarpet bo mi się podobają) ale mam założone dodatkowe uszczelniacze chroniące te właściwie przed piaskiem i kurzem ;) przy czym z tego co wiem to w wersji LC nie da się założyć dodatkowych uszczelniaczy... ale mogę się mylić. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Co do skarpet to trzeba sie zastanowic;) Ja zrobilem na skarpetach acerbisa 2000 km i juz troche blakną:biggrin: Mysle ze po 8-10 tys km mogą psuc nam wygląd:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Skarpety ladnie wygladaja ale nie polecal bym jednak to jest material i gdzies zachaczysz to ci sie dziura zrobi. Zastanow sie nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Jak by były z takiego lipnego materiału to chyba by ich nie produkowali do off roadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam!Mam pytania do szanownego grona.1.Czy w jakiś sposób mogę wyregulować sprzegło? ( Nie chodzi mi tutaj o regulacje przy klamce)Prawdopodnie troche mi się ślizga ( za wysokie obroty w porównaniu do prędkości).Czy kombinować coś z ustawieniem sprzeżynek? (Wszystkie są dokręcone do oporu)2. Czy ktoś podejmował się juz roznitowywania kosza sprzegłowego?W jaki sposób sie do tego zabrać? Mam 2 kosze. W pierwszym peknieta jest tak 'obudowa' z tylu przy nitach, w drugim natomiast, popękane mam 'wypustki' o które blokują się tarcze. Chciałbym z dwóch zrobić jeden dobry.Jakieś porady? Odpisuję w sprawie mojego 'kopkowego' problemu.(Może komuś się to przyda.)Otóż, zakupiłem oryginalną Yamahowską zębateczke wraz z nową tulejką.Kosztowało mnie to 120 zł. Póki co, wszystko chodzi jak trzeba. Pozdro80 lc2KszyHoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Jak by były z takiego lipnego materiału to chyba by ich nie produkowali do off roadu. Nom nie mowi ze sa z lipnego materialu ale jednak wole zwykle plastikowe "skarpety" orginalne od DT A jeszcze takie pytanko: przy liczniku jest kontolka od oleju ona jest od oleju w skrzyni czy w dozowniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Nom nie mowi ze sa z lipnego materialu ale jednak wole zwykle plastikowe "skarpety" orginalne od DTA jeszcze takie pytanko: przy liczniku jest kontolka od oleju ona jest od oleju w skrzyni czy w dozowniku? dozownik :biggrin::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xlukasz6 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 a te skarpety to jak wygladaja?? ma ktos to moze na jakims zdjeciu w moto albo na luzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Czyli zeby np. sprawdzic olej w skrzyni musze zlewac i zmierzyc i pozniej wlac :notworthy: ? o lol a te skarpety to jak wygladaja?? ma ktos to moze na jakims zdjeciu w moto albo na luzie??? http://www.motox.com.pl/sklep/product_info...products_id=207 tu masz skarpety acerbis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xlukasz6 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 no wyglada to to fajnie tylko jak jest z uzytkowaniem??? latwe to jest w czyszczeniu?? a ten amterial to jest gum opodobny czy jaki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SensitivE91 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam mam pytanie gdzie moge kupic gaźnik do 80 lc2... przeszperałem juz pół sieci na ten temat i wszędzie gazniki do 125... w jakich granicach moze wachac sie cena gaznika do dt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 no wyglada to to fajnie tylko jak jest z uzytkowaniem??? latwe to jest w czyszczeniu?? a ten amterial to jest gum opodobny czy jaki??? "Są wykonane z bardzo wytrzymałego neoprenu" Nie rozumiem jak chcesz to czscic, poprostu chlapiesz woda. W srodku sie tego nie czysi (wewnatrz), jezeli dobrze zalozysz tam nie ma prawa dostac sie brud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi