kszyhoo Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witam!Szybkie pytanie.Czy kosz sprzęgła od Rd 80 będzie pasował do DT80 lc2? (podejrzewam, że rd to też jakies lc2 )Różnią sie na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witam!Szybkie pytanie.Czy kosz sprzęgła od Rd 80 będzie pasował do DT80 lc2? (podejrzewam, że rd to też jakies lc2 )Różnią sie na zdjęciach. Pokaż zdjęcia to Ci odpowiemy (lub nie :icon_biggrin: ) jezeli to jest RD LC2 to będzie pasować ogólnie jak będzie LC powinno pasować. Ale ręki nie dam sobie uciąć... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam!Szybkie pytanie.Czy kosz sprzęgła od Rd 80 będzie pasował do DT80 lc2? (podejrzewam, że rd to też jakies lc2 )Różnią sie na zdjęciach. Powinien pasować może najwyżej mieć 4 zamiast 5 tarczek sprzęgłowych. siemka mam dt 50 sm z 2004 i chce jej wsadzic cylek 70 tylko jaki jakis nie drogi kto mi poradzi cos a i czy przy zmianie cylka musze zmienic inne jakies akcesorkia?? No to wiadomo, że oprócz tłoka, cylindra i głowicy to jeszcze gaźnik muśisz wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Znacie jakiś sklep gdzie dostanę bez problemu linkę gazu do Dt 125 bo w serwisie czekam już 2 tygodnie w intercarsie nie mają linek tak samo w larssonie.Nie można dostać linki do zajebanej Dt :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 motobotu nie polecam, a sprawdzałeś czy od WSKi nie pasuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) motobotu nie polecam, a sprawdzałeś czy od WSKi nie pasuje?? :) nie wiem jak w 125ccm, ale w 80 ta linka sie rozdwaja w pewnym momencie to napewno od WSKi będzie super. Proponuje zajrzeć jeszcze na www.sklepmotocyklowy.pl może tam będzie. http://moto.allegro.pl/item226833503__link...et_okazja_.html Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez pawel125r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Ale mi jest potrzebna linka do 125 a nie 80 i jest chyba inna.Linka do dt z rocznika do 2000 różni się od linki z rocznika powyżej 2000??Paranoja ku*wa żeby zasranej linki gazu nie można było dostac i to na dodatek do DT. Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez na koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Masz może aparat ? Zrób fote tej linki i może cos się da wykombinować :) najszybciej linka od WSki albo coś podobnego (może simson?) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Linka rozdwaja sie na 2 częsci więc od demoludów nie podejdzie chyba, że dozownik wywalę.Od simsona jest za krótka bo dzisiaj w akcie desperacji miałem rezygnować z dozownika i zakładac zwykłą linke. Ktoś wie czy linka gazu w DT jest z każdego roku taka sama??????????? :) :) :buttrock: :buttrock: :flesje: Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez na koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Oj ale w którym miejscu Ci się urwała ta linka... jak przy manetce to możesz załozyć od demoluda (ten łącznik się rozbiera) jak do gaxnika samego to mam taka linkę od LC2 ... (ten odcinek od łacznika do gaźnika) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Ale mi jest potrzebna linka do 125 a nie 80 i jest chyba inna.Linka do dt z rocznika do 2000 różni się od linki z rocznika powyżej 2000??Paranoja ku*wa żeby zasranej linki gazu nie można było dostac i to na dodatek do DT. No niby tak, ale są podane wymiary do 80, więc być może będzie pasować lub ma w ofercie także do 125ccm Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez pawel125r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zmartwię Cię tym, że linka na łączniku sie nie rozbiera.Linka się rozczapierzyła w środku i się blokuje a miejsce to jakieś 15cm przed rozdwojeniem czyli nie w pizde ni w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) No to masz przesrane....ze się tak wyraże. możesz zrezygnowac z dozownika. wtedy będzi epasować linka od WSki. (chociaż bez tego metalowego przy manetce).... a generalnei pokombinuj coś musi pasować. Ja mam założoną od biedy linke od CZety 175. tez bez dozownika ale ja dozownika nigdy nie miałem (w sensie od kąd mam motor był lżejszy o dozownik) zatem nie było problemu z tym. Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 siemka, mam problem z kopka bo mam nowa tulejke luz jest minimalny, niby kopie a co jakis czas ( na poczatku bardzo zadko a teraz co 4-5 kopow) przeskakuje ze zgrzytem, wina tulejki na zebatce raczej nie bo tulejka caly czas ze sprzeglem sie obraca (ta zebatka), a wiec czego? walek kopniaka chodzi zreszta w nim to sie raczej nie ma co popsuc, slabo dokrecone sprzeglo?? pytam bo nie chce mi sie tego od nowa i byc moze na darmo rozbierac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Sprzęgło w Decie jest regulowane w jakiś sposób przez ten uchwyt do linki ( yyyyy... od popychacza? ) ?Przekreciło mi się dzisiaj niechcący z 2 razy w którąś strone, próbowałem odwinąć.Sam nie wiem, czy czegoś nie popsułem.Prosze o odpowiedz. KszyHoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi