Soku11 Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Moto powinien ci palic pomimo zle dzialajacego zaworu... Jesli jednak cos koliduje mozesz go odlaczyc. Co do problemu to sprawdz na innej swiecy czy nie pali. A napisz tez czy po kopaniu moto swieca jest mokra bo to dosc istotna rzecz. Jesli nie jest mokra - nie dostaje paliwa czyli wina gaznika (najprawdopodobniej). Jesli swieca jest mokra to moze sie silnik skonczyl - sprawdz kompreche, iskre, zaplon, przewody itp. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 mjr pisze na krateze od sprzegla ile sie wlewa sciagnij pokrywe od sprzegla i zobacz czy masz dobrze przykrecone srubyod sprzegla i czy dobrze masz tez wsadzone to cos co jest na sa poczatku sprzeglabo jesli zle to ulozysz z koszem to nie bedziesz mial sprzegla musisz zalozyc te 2 strzalki na siebie rozbiez zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osg12 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 siema pytanie czy olej Platinum Moto 2T nadeje sie do yamhay ?? wyjasnijcie mi czym sie roozni połsyntetyk o d syntetycznego oleju i czy jak w dozowniku był ostatnio alny czerwony a teraz ten Platinum Moto 2T nie jest czerwony tak bardziej ziolnkawy to robi rooznice ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Nie powinno się mieszać olejów syntetycznych (półsyntetycznych też) z olejami typu Mixol (olej mineralny czy coś takiego). A syntetyk z półsyntetykiem możesz mieszać, z tym, że podobno przyjmuje taka mieszanka właściwości gorszego oleju. Jeśli używałeś syntetyka i zamieniłeś na półsyntetyka (lub na odwrót) to nic się nie stanie i możesz śmiało lać :biggrin: Będzie dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDT Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Witam Bede sie niedługo przymierzał do wymiany tylnej opony, wobec czego mam pytanie, jaki rozmiar powinien byc z tyłu?Bo ja w tej chwili mam oponkę Michelin Cross 130/80/18, a zastanawiam sie nad włożeniem 120/90/18. Prosze o opinie uzytkowników :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Witam!Ja mam Michelina Cross Competition 120-90/18 i dobrze mi sie smiga..osobicie nie odczulem spadku mocy ze wzgledu na te szerokosc.. Wiekszosc ludzi to sprzetu typu DT poleca oponki 100-x/18 lub max 110. Jednak sa one bialymi krukami wsrod urzywek.pozdro KszyHoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebass Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Mam małą prośbę...kto by mi udzielił pomocy w zdjęciu blokady z CDi...bo się zupełnie nei orientuje...czytałem na stronce Ptasiorra... ale troszke mało jasne to dla mnie...a boje sie ze zepsuje ten moduł...najlepiej jakies fotki w duzym formacie bym prosil i moze ktos na gg by mi wytlumaczyl i pomogl...z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osg12 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 a czy nic sie ni powinno stac jak w dozowniku był olej czerwony chyba syntetyczny a teraz kupiłme orlen platinium 2t (czy to wogule jest dobry olej) i to jest połsyntetyk ?? czy jak to wleje czy lepiej kupic teog motula 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzd Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 cześć po raz kolejnykupiłem yamahę xt600 monster motor jak dla mnie i sprzedałem dalej szukam czegoś lżejszego np dtdlatego poproszę o ocenę tej oferty oferta dt125 czy ktoś mieszkający blisko mógłby to ustrojstwo ocenić odpłatnie oczywiście? proszę o info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudik999 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 siemka doradzcie mi co jest lepsze yamaha dt 125 czy suzuki dr 125 jak możecie to powiedzicie jakie są różnice w osiągach jakie mają przyśpieszenie jaką v max sory że zasmiecam temat ale bardzo zależy mi na odpowiedzi bo mam dylemat co kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Tak w ogóle to jak można porównywać motocykl 2T (DT) i 4T (DR). Przecież to zupełnie dwa różne motocykle. Powiedzciemi gdzie można kupić kierunki do Yamahy DT80 LC2 (orginalne) bądź też samo szkiełko? Moze ktoś z was ma do sprzedania używane? Może być nawet jedna sztuka bądź cały komplet oczywiście za rozsądną cenę. Pisać na PW lub w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Witam!Gdzie dokladnie znajduje sie przerywacz w yamaszce dt 80lc2 lub jak on wyglad :>z gory dziekuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciun1 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 witam.zastosowałem rady Mały-PMI z 27 maja odnosnie odblokowania dt125 jest lepiej na 4biegu idzie 100km/h jak wlacze 5 to od razu zaczyna przerywac i jedzie na maxa 90 pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osg12 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 powiedzcie mi kupiłme yamahe dt mam kluczyk do baku i do stacyjki a do blokady kierownicy nie mam gdzie moge znalezdz drugi zamek gdzie to dostac ??i jak z tym olejejm połsyntetyk lepszy czy syntetyczny ?? bo aj kupiłme orlen platinium 2t wypowiedzcie sie o tym oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi