Kali00 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Masz odblokowany cały układ wydechowy..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol271990 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Palnik tzn. nie ja spawam tylko spawacz i raczej palnikiem. Wyjąłem już całą siateczkę z dyfuzora, ale mam problem z tym lejem za nic nie mogę go wyciągnąć. Wyciągał to już ktoś może macie jakiś sposób, aby pozbyć się tego leja. Proszę o rady męczyłem się z godzinę i nawet nie drgnie tylko go pokrzywiłem. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 siemka. wie ktos moze jaki jest rozmiar tloka do dt125r z 2000roku? chodzi mi o tlok do 1szlifu bo nie wiem jaki kupic :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Na 1 szlif jest wymiar 56,25 Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez vmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a mógł by ktoś mi wysłac link gdzie mogl bym zamowic taki tłko do pierwszego szlifu?? bo nie orientuje sie zabardzo w tłokach i niechcem zamowic złego :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terenowy wymiatacz Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 CO zrobić z tłumikiem żeby DT głośniej pracował ???? Bo jak dla mnie to jak na enduro to on za cicho pracuje :notworthy: Wywal wszystko ze środka i będzie lux :notworthy: najlepsze są przelotowe :notworthy: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Heh no wlasnie dzisiaj jechala jakas 50 enduro i chodzila tak ladnie tak charakterystycznie jak cross.Moja chodzi cicho i tez wolalbym zeby chodzila troszke glosniej :notworthy: moze wybebeszenie dyfuzora pomoze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terenowy wymiatacz Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Heh no wlasnie dzisiaj jechala jakas 50 enduro i chodzila tak ladnie tak charakterystycznie jak cross.Moja chodzi cicho i tez wolalbym zeby chodzila troszke glosniej :notworthy: moze wybebeszenie dyfuzora pomoze :notworthy: na 200%pomoze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 mam nadzieje jutro biore sie za zakladanie cylindra 80cc :notworthy:Mam nadzieje ze jak wsadze membrane to juz bedzie wchodzil na obroty .Pozdrawiam i dobrej nocy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 mam nadzieje jutro biore sie za zakladanie cylindra 80cc ;)Mam nadzieje ze jak wsadze membrane to juz bedzie wchodzil na obroty .Pozdrawiam i dobrej nocy :biggrin: Ty masz ten cylinder rozwiercony, czy to jest cylinder z DT80?....musze zapytac :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 czy według Was oplaca sie kupic ktorąś z tych dwóch dt: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M277051 , http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M275574 ? jakie one maga miec osiagi?chodzi mi o moc,vmax,elastycznosc.. i czy mieszka moze ktos z Was blisko i moglby obejrzec motorki?bylbym wdzieczny bardzo..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 a mógł by ktoś mi wysłac link gdzie mogl bym zamowic taki tłko do pierwszego szlifu?? bo nie orientuje sie zabardzo w tłokach i niechcem zamowic złego ;)???? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Tłoki są na www.kemot.pl ale ja mam tdr 125 i chcialem tam zamówić i sie coś wymiar niezgadzał a silnik jest taki sam jak w dt 125 zanim zamówisz to zmież dokładnie tłok tam są wszystkie wymiary podane. Ja do siebie zamówiłem w serwisie w olsztynie moto-line cena 370 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Czym sie różni yamaha dt80 lc, lc2 i mx?? czy tylko dodatkami czy mają również inną rame wiem że mx wygląda inaczej i sie zastanawiam czy jest zbudowana na tej samej ramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaszek80 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Gdzie w 50 MX sprawdza sie stan oleju w skrzyni biegów . I jaki olej lejecie może być zwykły HIPOL ?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi