Skocz do zawartości

cbr600rr a cbr600?

Rekomendowane odpowiedzi

maestro76 napisał:
witam,

prosba do wtajemniczonych

czym sie roznia te motocykle?(poza wygladem oczywiscie :banghead: )

pozdr

p.interesuja mnie modele z '02 lub '03 roku

praktycznie wszystkim, od silnika, po zawieszenia. RR to motocykl zbudowany w sumie od podstaw, wzorowany na RC211V, czyli maszynie stricte torowej. Jednym slowem typowy wymiatacz sportowy. "Zwykla" CBR to z kolei kontynuacja sukcesow poprzednich modeli, czyli polaczenie cech sporta z duza przyjaznoscia dla uzytkownika, wygoda itp. To tak w telegraficznym skrocie.

Cytat
A moze jestes zainteresowany taka czarna 600rr 2003r.?

jak z lublina to pewnie ta sama :) co o niej wiesz?

Cytat
Jezdzilem taka troche w tym sezonie i szczerze odradzam.  

To wg mnie najgorsza 600-ka.

co wg ciebie jest z nimi nie tak?niestety nie mialem mozliwosci jazdy probnej ze wzgledu na nasz atrakcyjny klimat :( a decyzje trzeba bedzie podjac jeszcze przed wiosna :?

nie ukrywam ze mialaby mi sluzyc do jazdy po miescie i troche na niedalekie wypady...a przeciez to motocykl stworzony na tor....

da sie na tym jezdzic po naszych bezdrozach :? :?:

pozdr

Silnik tak nieelastyczny ze szkoda gadac,zaczyna ciagnac dopiero powyzej 10tys.obrotow,ponizej to tragedia.Na gume na dwojce nie postawisz,chleje wache jak stara k**wa.Jedyne plusy to fajny wyglad i dobre hamulce.

Jak ja mialbym kupowac 600-ke to wybralbym cos w tej kolejnosci:GSX-R 600,ZX636R,R6 i dooooopiero 600RR.

Takie jest moje zdanie,w tym sezonie mialem okazje zrobic troche km na takiej.

maestro76 napisał:
witam,

prosba do wtajemniczonych

czym sie roznia te motocykle?(poza wygladem oczywiscie ;) )

pozdr

p.interesuja mnie modele z '02 lub '03 roku

Cześć!

Tak na margiesie to CBR600RR jest dostepna od roku 2003.

Jest kwestia czy chcesz tym motocyklem jeździć w 99% sam? Sam mogę stwierdzić, że F'ka jest bardziej komfortowa dla kierowcy - niżej umieszczone siedzenie - nogi w bardziej przyzwoitej pozycji, RR to trochę inny świat :) Ciekawie okresliła to HONDA pisząc o pasażerce z "braveheart" walecznym sercem, która usiądzie za kierowcą :( - coś w tym jest - niewątpliwie ;)

Jak masz pytania to pisz na PW!