maestro76 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 witam,prosba do wtajemniczonychczym sie roznia te motocykle?(poza wygladem oczywiscie :banghead: )pozdrp.interesuja mnie modele z '02 lub '03 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 witam,prosba do wtajemniczonychczym sie roznia te motocykle?(poza wygladem oczywiscie :banghead: )pozdrp.interesuja mnie modele z '02 lub '03 roku praktycznie wszystkim, od silnika, po zawieszenia. RR to motocykl zbudowany w sumie od podstaw, wzorowany na RC211V, czyli maszynie stricte torowej. Jednym slowem typowy wymiatacz sportowy. "Zwykla" CBR to z kolei kontynuacja sukcesow poprzednich modeli, czyli polaczenie cech sporta z duza przyjaznoscia dla uzytkownika, wygoda itp. To tak w telegraficznym skrocie. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 Dokładnie tak jak mówi Fat- prościej byłoby wyliczyć co jest takie same w tych maszynach niż czym sie różni bo identyczną mają tylko nazwe...:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro76 Opublikowano 2 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 jest ktos moze na forum kto ujezdza 600rr?mialbym kilka pytan(PW) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Jezdzilem taka troche w tym sezonie i szczerze odradzam.To wg mnie najgorsza 600-ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoR6 Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 A moze jestes zainteresowany taka czarna 600rr 2003r.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 No to ja zaproponuje jeszcze jedna czarna 600RR z 2003r.,kumpel ma i chce sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro76 Opublikowano 2 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 A moze jestes zainteresowany taka czarna 600rr 2003r.? jak z lublina to pewnie ta sama :) co o niej wiesz? Jezdzilem taka troche w tym sezonie i szczerze odradzam. To wg mnie najgorsza 600-ka. co wg ciebie jest z nimi nie tak?niestety nie mialem mozliwosci jazdy probnej ze wzgledu na nasz atrakcyjny klimat :( a decyzje trzeba bedzie podjac jeszcze przed wiosna :? nie ukrywam ze mialaby mi sluzyc do jazdy po miescie i troche na niedalekie wypady...a przeciez to motocykl stworzony na tor....da sie na tym jezdzic po naszych bezdrozach :? :?: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Silnik tak nieelastyczny ze szkoda gadac,zaczyna ciagnac dopiero powyzej 10tys.obrotow,ponizej to tragedia.Na gume na dwojce nie postawisz,chleje wache jak stara k**wa.Jedyne plusy to fajny wyglad i dobre hamulce.Jak ja mialbym kupowac 600-ke to wybralbym cos w tej kolejnosci:GSX-R 600,ZX636R,R6 i dooooopiero 600RR.Takie jest moje zdanie,w tym sezonie mialem okazje zrobic troche km na takiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoR6 Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Wyslij mi cene jaka ci zaproponowano za to 600rr.Bo ja tez sie nad nia zastanawialem ,ale wzialem R6 2003r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 witam,prosba do wtajemniczonychczym sie roznia te motocykle?(poza wygladem oczywiscie ;) )pozdrp.interesuja mnie modele z '02 lub '03 roku Cześć! Tak na margiesie to CBR600RR jest dostepna od roku 2003. Jest kwestia czy chcesz tym motocyklem jeździć w 99% sam? Sam mogę stwierdzić, że F'ka jest bardziej komfortowa dla kierowcy - niżej umieszczone siedzenie - nogi w bardziej przyzwoitej pozycji, RR to trochę inny świat :) Ciekawie okresliła to HONDA pisząc o pasażerce z "braveheart" walecznym sercem, która usiądzie za kierowcą :( - coś w tym jest - niewątpliwie ;) Jak masz pytania to pisz na PW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi