Pawel Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 czym mam go zalać teraz gdy jest po remoncie.Mogę zalać półsyntetykiem czy muszę mineralnym? Dawaj spokojnie półsyntetyk. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 I znowu kolejny olejowy temat... 8) Lej dobry olej i nie żałuj paru groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Pawel napisał:Dawaj spokojnie półsyntetyk. Pozdro, Pawel Taki właśnie kupiłem :mrgreen: PGR napisał:I znowu kolejny olejowy temat... Lej dobry olej i nie żałuj paru groszy Jeśli zdanko dotyczy mojego pytania to nie chodzi mi tu o cene, bo półsyntetyk kosztował tylko 30 zł. więcej.Chodziło mi o to że po mineralnym, syntetyków się nie wlewa ale skoro zrobiłem remont silnika to lepiej wlać syntetyka. :DPozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Nalej to, co poleca producent :D najprościej i pewnie, bo masz to, co wg nich jest odpowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Tylko pamietaj, że producent zaleca MINIMALNĄ klasę jakościową, postęp w tej dziedzinie jest ogromny w ciągu np. 10 lat, mamy znacznie nowocześniejsze oleje dobrze (a nawet lepiej, jest to oczywiste) spisujące się w starszych moto, w dobrym stanie. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi