PatriX Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Witam :banghead::D Jakich wy używacie modeli świec do DT 80 LC II v53 :roll: Nie chodzi mi o firme bo pewnie to NGK tylko o nominał świecy :(:DPZDR :!: Z góry dzięki za info :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 No dałeś ciała enduroguy Jak juz pisalem dzwonilem do sklepow nie zwiazanych bezposrednio z Yamahą i wszyscy mnie do Yamahy kierowali. Aha, w larssonie za tłok do DT125 chyba 460zl chcieli (pewnie orginał), obsługa nie miła przez telefon była jak dzwoniłem.Pozatym dzwoniłem tam kiedyś dość często po części do poprzedniej TS50er i nigdy nic nie bylo takze ten sklep skreslilem z mojej list. WIdze ze pora go jednak znow zapisac :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Ja tam wyszykuje na stronie podaje nr katalogowy i pisze na gg albo poprsotu pisze co mi trzeba> za 2 dni zwasze otrzymuje takie coś Moto-Doktor (13:51) poza tym mógłbyś się kopsnąć po uszczelniacze do MitoMoto-Doktor (13:51)przeszły dziś Niby mieszkam w małej miejscowości a częsci załatwia sie łatwiej nip w Wawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 NGK BR9ES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 NGK BR9ESNGK BR9ES różni się czymś od NGK R BR9ES :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 NGK BR9ES różni się czymś od NGK R BR9ES Nie jestem pewien ale możliwe że ciepłotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Ngk R to takie bardziej sportowe swiece z tego co wiem (ostatnio kumpel sie tym chwalil :banghead: ), ale ile w tym prawdy nie mam pojecia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 NGK Racing a NGK to dwie inne swiece.Sa NGK tzw. zwykle ktore zalecane sa do codziennego uzytku a NGK R sa stosowane w bardziej sportowych pojazdach.Na stronie NGK sa podane produkty podzielone na dwie klasy NGK oraz NGK R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 R to zimna siweca polecana do wyczynów. Wytrzymuje ostre krecenie ale w Dt to i tak nie ma róznicy bo za mło wylsiony silniczek i powoduje czasem problemy z zapalaniem. Najelpiej Dt chodzi na zalecanej świecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Witam! a czy jest z ta sama ciepłota jakas lepsza siweca NGh np. z tej seri platynowych czyli taki lepszy zamienink, bo w sumie teraz paliwo ma wiecej oktanow niz kiedys a co za tym idze swieca moze lepiej dzialac przy innej elektrodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 R to zimna siweca polecana do wyczynów. Wytrzymuje ostre krecenie ale w Dt to i tak nie ma róznicy bo za mło wylsiony silniczek i powoduje czasem problemy z zapalaniem. Najelpiej Dt chodzi na zalecanej świecy.No właśnie i ja tą R wkręcam do mojej DT i ona krótko czym i nie wiem co jest grane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 ona krótko czym Co to znaczy bo nie rozumiem? :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 No dałeś ciała enduroguy , Strzalek ma racje takie rzeczy najlepiej w sklepach co wspłupracują z larssonem.Wlasnie dzwonilem do filii larssona w Warszawie i maja tylko cały komplet uszczelek (topend) i to tylko na zamowienie :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 enduroguy ja też brałem topenda, i zamowiłem we wtorek a w srode miałem już do odbioru(tyle że brałem przez sklep Rapid). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Endurasie a ja pojechalem do motoromy i calego topenda Atheny kupilem za 60 zl :lol: , a normalnie za uszczelke pod glowice sobie licza 53zl+ 2 tygodnie oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi