Enduras Opublikowano 28 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Cło? A wiecie że już w uni jesteśmy?8) A pozatym mam wszystkie papiery nawet niemiecki przegląd hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Gratuluje maszyny:D i zeby dlugo sluzyla :banghead: No i taki rocznik i taka cena to super :crossy: Mamy nadzieje ze jak ja odpicujesz to jakies fotki ... dasz :evil: A tak zapytam ile ta DTtka ma przebiegu??:evil: POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 28 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Pewno że dam i to w akcji, ma 34tyś przebiegu, a chodzi jak pszczulka ,ale cicho chodzi,za cicho :twisted: trzeba to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Gratuluje nowego nabytku, to teraz pozostaje mi życzyć szerokiej i pofałdowanej drogi. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Tak wiec dzisiaj o 8 rano przyjechała DHLem moja DT125rtak z ciekawosci, ile dałes za transport ? i ile km? Cło? A wiecie że już w uni jesteśmy? A pozatym mam wszystkie papiery nawet niemiecki przegląd hehe.a no tak, ale karta pojazdu i inne cuda chyba zostały, o to mi chodziło.... Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 gratuluje DTki :banghead: kumpel ma podobna, chodzi cicho ale to chyba pozytywna strona natomiast moja Suzi DR125 slychac z 300 metrow ponad :evil:ja kupilem tradycyjna droga od pewnej dziewczyny (to nie zart) balbym sie kupowac motor bez jazdy na nim, nawet za taka mala kasemnie ojebali na handbary jak kupowalem, nie zczailem sie ze na RL ich nie ma a na zdjeciu byly... UCZCIWOSC TROCHE! w dodatku chlopak tej dziewczyny tez jezdzil wiec powinien znac honor endurowca jesli ktos mieszka w Szczecin CITY, prosze pozdrowic byla wlascicielke Suzuki DR125 89' i jej chlopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 3 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 tak z ciekawosci, ile dałes za transport ? i ile km? 208,16zł, kilosów tak na oko 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 2500 jak za 97 rok w takim stanie to naprawdę okazja :-) szczerze gratuluje, bo sam na taką polowałem ale kupiłem co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Gadaliśmy już wczesniej ;) ale składam oficjalne gratulacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi