Kilvov Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 nowy Kask - 2600 PLN; ja rozumiem, bezpieczeństwo, komfort... ale co taki kask ma? klimatyzację, dvd, GPS, radio, podgrzewanie na uszy? dobrze myślę? ja na razie mam tylkokask (cena sklepowa 900) 500zł2 kask 80złrękawice (cena sklepowa w przecenie 99zł) 77zł + lekkie na miasto w lecie 70złkamizelka 12złkominiarka 10zł (nie polecam tanich kominiarek...)ochraniacze/ocieplacze z rolek 8) cena nie określona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 To i ja się dopiszę:To w czym obecnie jeźdżę to:Kask LivWat (tajwan, ale ok wykonany i super mi pasi) 250złKurtka Ramonezka skóra bez nazwy 320złPortki skóra ''Polo'' Touring używki na motobajzlu 80złButy skóra Wojsko Polskie 100złPas nerkowy skóra ''Cobra'' 80złRękawice skóra ''Tarbor'' 45złKamizelka skóra ''Tarbor'' 200złŚliniak- maska skóra ''Ledmar'' 35zł Łącznie 1000zł z kawałkiem. Ostatnio zastanawiam się nad nabyciem ciuchów tekstylnych z powodu kilkukrotnego całkowitego przemokniecia w skórach, ale nie wiem czy zdradzę moje ukochane skórki. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aranka_t Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Wy przynajmniej ten wydatek juz poniesliscie, a ja musze teraz to zrobic. A ten kask za 2600 to prawdopodobnie ma wbusowane smiglo. W razie wypadku nie lecisz z motorem a wzbijasz sie w powietrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 No ja kupiłem kurtke utika skóra protektory na łokciach barkach i plecach 570 kask MDS na licencji AGV 300 pas nerkowy redbikea za 50 rekawice utika z wzmocnieniami na paluchy 115.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 i ja: kombi Alpinestars 4200,00;kurtka gore Marlow 950,00kask AGV 1150,00;buty Oxtar 850,00;rekawice Utika 250,00skarpeta Gerner 60,00 brrrr...nie sądziłem:) pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 wszystko (nie)stety nowki : Kask Lazer MX6 hawk - 650 zl Gogle Scoot - wartosc 149 zl , kupione za 30 zl (dostalem duzy rabacik , kupujac razem z kaskiem )Nakolanniki ProGrip 150 zl Buty AXO przecena z 990 zl na 650 zlKurta metro 270 zlrekawice scoot mayhem 89 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Odświeżę temat :clap: Kask - Shift Agent 250 złGogle - Spy Optic Magneto 180 złRękawice - Alpinestars Raven 150 złKoszulka - Fox Main 90 złKurtka - Spidi R-Course Tex 380 złSpodnie - Infantry Cargo 200 złButy - Alpinestars Tech 3 450 zł Całość w sumie 1790 zł - wyszło tanio, bo wszystko kupowałem w US. W planach mam jeszcze zakup kompletu ochraniaczy dla siebie i kompletu ubrań dla plecaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 w sumie to wydalem juz z 1500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 w sumie to wydalem juz z 1500zl a ja więcej, i co z tego? napisz konkretnie co masz/ kupiłeś, w jakich cenach, ewentualnie kiedy i gdzie jeśli był to zakup okazyjny; dopiero taka informacja ma jakiekolwiek znaczenie dla kogoś, kto chce przeczytać w tym temacie o ciuchach. w innym przypadku możesz napisać w dziale "chwalę się" :buttrock: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MESSER Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 ten wątek powinien w całości trafić do działu Chwalę się hahahahaah :icon_biggrin:Bo obok podania kilku powiedzmy "cennych" informacji na tych kilku stronach, można się pocichu pochwalić kto czego nie kupił i kto ile nie wydał. Komu to potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Temat w sumie potrzebny, bo uświadamia "gorącym głowom" że kupno motocykla to dopiero początek wydatków :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (...) Komu to potrzebne? na przykład tym, którzy szukają dla siebie ciuchów: informacje w czym kto jeździ, wskazówki gdzie i jak ludzie znajdują cokolwiek taniej. po paru latach na motocyklu można zgrywać kozaka, naśmiewając się z bezradności osoby mającej z tematem kontakt po raz pierwszy; ale można też służyć pomocą i wskazówkami - temu IMHO poświęcony jest ten wąteknie odpowiada - nie czytaj, nie odpisuj. kropka żeby nie było OT, to się dopiszę; większość ciuchów zmieniłem na początku roku:- kurtka i spodnie tekstylne macna, rękawice helda z gore, rabat 10% od całości za duży zakup- kask caberg justissimo gt, testowany do artykułu, kupiony z dużym rabatem - te dwie pozycje ca 2 tys.- buty daytona road star gtx, 6 lat na nogach, zakup w louisie w berlinie jeszcze za czasów zwrotu mwst :icon_biggrin: - kask na skuter, lazer be-bop, znaleziony na allegro za mniej niż połowę sklepowej cenyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 a ja więcej, i co z tego? napisz konkretnie co masz/ kupiłeś, w jakich cenach, ewentualnie kiedy i gdzie jeśli był to zakup okazyjny; dopiero taka informacja ma jakiekolwiek znaczenie dla kogoś, kto chce przeczytać w tym temacie o ciuchach. w innym przypadku możesz napisać w dziale "chwalę się" :) jsza ja przeczytalem samą nazwe topicu i bach, opowiedzialem :P kaski:nolan n60, prawie nowy - 150zlcaberg v2 nowy - 370zlrekawice:modeka x2 - 300zl (poprzedzieraly się, nie polecam)tschul x1 - 150kurtka uzywana, nie pamietam nawet jakiej marki - 400buty probiker - 250 razem : 1620zlwydalem kupe kasy, a i tak prawde mowiac jezdze w szmatach ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Rzeczy nowe kupowane za wielką wodą. na łeb - Shoei RF-1000 czarny mat + FogCityna plecy tex - Alpinestars Space Drystarna kręgosłup buzer - Alpinestars Bionic 2na rękę - Alpinestars SP-1na rękę lato - Alpinestars SMX-2 Air Carbonna kolano - Alpinestars Bionic SX na stope - Sidi Vertigo na zadek jeans na lato- Icon Recon (dopiero w drodze)na zadek - Icon ARC Overpants (dopiero w drodze) 2600 zł z przesyłką +-100zł bo wszystkich cen dokładnie nie pamiętam pod kask - kominiarka z Larsson-a za 7,24 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) pierwotnie miały być używki, wyszło wszystko nowe na łeb - Nolan N102 ok. 200€ ebay +20€ za pinlockna plecy tex - Halvarsson 950zl na kręgosłup - 118zl z UK z przesylką (w PL ten sam 240zl)na rękę - Jofama Tour Fit 35zł nowe z allegrona zadek tex - Halvarssons Tromb 750zlna zadek jeans na lato - DragginJeans 122USD z ochraniaczami (w drodze)na nery - pas Held z outlastem 70zlna stope - glany 100zł - będą Probikery z membraną pod kask kominiara Kobi w prezencie z kurtkąa ze spodniami w prezencie dostałem buty motocyklowe dla mojej lepszej połowy, z ktorych co najważniejsze jest zadowolona o cholera... ale to wszystko kosztowało... ...a przecież to nie wszytsko... bo bielizna termoaktywna i pare innych pierdół o których nie pamietam...i jeszcze ciuchy lepszej połowy... Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez marcinn72 Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi