kris_1234 Posted December 26, 2025 Share Posted December 26, 2025 Witam wszystkich użytkowników.Otoz pytanie dotyczy dekompresatora na walku w klx 650 który mam wyrobiony na dwóch nitach.luz jest na tyle duży że o zawór się tylko ociera nie zwalniając kompresji,a przez co ciężko pali.Moze jest ktoś taki kto mi uratuje ten mechanizm lub zna kogoś kto sobie z tym poradzi?ewentualnie kupiłbym jakąś dobrą używkę ponieważ o nowym mogę pomarzyć gdyż są wycofane i niedostępne nawet w serwisie.Bede ogromnie wdzięczny za każdą podpowiedź pozdrawiam Krzysiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonaszko Posted December 26, 2025 Share Posted December 26, 2025 Temat trudny ale moze sie da zatulejowac na nitach? Poszukaj kogos kto robi slusarstwo, tokarstwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piasek80 Posted December 27, 2025 Share Posted December 27, 2025 Jak pisze jonaszko: wprawny w fachu rzemieślnik lubiący wyzwania to jedyna sensowna droga w obliczu braku części nowych lub sprawnych używanych. Ślusarz-tokarz... albo kowal. Ew. jak masz w okolicy dobrą hurtownię śrub, pokazać, może coś sensownego ci zaproponują co chałupniczo uda ci się samemu zdziałać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris_1234 Posted December 27, 2025 Author Share Posted December 27, 2025 Nie do końca ponieważ tam są spore obroty a jak się urwie to jest dziura w głowicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piasek80 Posted December 27, 2025 Share Posted December 27, 2025 No to stary co Ci mamy poradzić... usiądź i ... płacz. Albo skontaktuj się z nimi https://www.sklepswiatek.pl/product/KW-42460-01-odpreznik-s16329?CategoryId=351238& ale nie spodziewaj się że ta cena będzie aktualna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts