kris_1234 Opublikowano 26 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2025 Witam wszystkich użytkowników.Otoz pytanie dotyczy dekompresatora na walku w klx 650 który mam wyrobiony na dwóch nitach.luz jest na tyle duży że o zawór się tylko ociera nie zwalniając kompresji,a przez co ciężko pali.Moze jest ktoś taki kto mi uratuje ten mechanizm lub zna kogoś kto sobie z tym poradzi?ewentualnie kupiłbym jakąś dobrą używkę ponieważ o nowym mogę pomarzyć gdyż są wycofane i niedostępne nawet w serwisie.Bede ogromnie wdzięczny za każdą podpowiedź pozdrawiam Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 26 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2025 Temat trudny ale moze sie da zatulejowac na nitach? Poszukaj kogos kto robi slusarstwo, tokarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Jak pisze jonaszko: wprawny w fachu rzemieślnik lubiący wyzwania to jedyna sensowna droga w obliczu braku części nowych lub sprawnych używanych. Ślusarz-tokarz... albo kowal. Ew. jak masz w okolicy dobrą hurtownię śrub, pokazać, może coś sensownego ci zaproponują co chałupniczo uda ci się samemu zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_1234 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Nie do końca ponieważ tam są spore obroty a jak się urwie to jest dziura w głowicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 No to stary co Ci mamy poradzić... usiądź i ... płacz. Albo skontaktuj się z nimi https://www.sklepswiatek.pl/product/KW-42460-01-odpreznik-s16329?CategoryId=351238& ale nie spodziewaj się że ta cena będzie aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi