Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Lutego 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Ten model mogę śmiało i w 100% polecić: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41157223Sam w nim jeżdże i u tego koolegi z aukcji kupowałem (poza allegro jednak).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekon Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Od roku jezdze w zolwiu ktorego zdjecie jest zamieszczone powyzej - Dainese. Owszem swoje kosztowal - ok. 90 EUR ale wart jest swojej ceny.Wygodny, oddychajacy i tak naprawde raz zalozony zapominasz o nim.Nie mialem jeszcze watpliwej przyjemnosci sprawdzenia go w praktyce - upadek - ale jakos mi do tego nie spieszno ;) Wyjalem z kortki pianke ktora byla na plecach ale przestrzegam zasady zakladania go za kazdym razem jak wsiadam na moto.Na kregoslupie raczej bym nie oszczedzal jesli ktos juz nosi sie z zakupem zolwia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Szybki motocykl - 40000 pln;Dobry kask - 2800 pln;bezpieczny zółw - 400 pln. Proste plecy po wypadku - bezcenne. Niektórych rzeczy nie da się kupić, za wszystkie inne zapłacisz kartą MasterCard... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 Hello,Jak najbardziej polecam zółwia! Ja kupiłem swojego po pierwszej glebie /ok 5 lat temu/ z modeki i tylko sporadycznie go NIE zakładam...Naprawdę rzecz godna polecenia i b dużo daje /próbowałem na sucho :twisted: /.Żółw jednak nie chroni przed uderzeniami kompensacyjnymi kręgosłupa- tzn. np. upadek z moto na d..pę...Pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi