koyote Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 ;) GRATULUJE TEJ POWAZNEJ DECYZJI I NIE ZAPOMINAJ POTEM O MOTORACH :) :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Co do żartów to oczywiście wiedziałem że takowe się pojawią i absolutnie mi nie przeszkadzają a wręcz są bardzo przyjemne. Wydaje mi się że nie ma też sensu dyskutować na temat małżeństwa bo to taki temat że chyba byśmy nigdy nie skończyli a przy okazji wszyscy by się skucili.Ja chciałem tylko podzielić sie z wami moją radością i przy okazji zaprosić wszystkich którzy moga do przyjazdu. Wolałbym raczej żebyście pomogli mi w organizacji obstawy, może ktoś ma już jakieś doświadczenie w tej kwesti i ma jakieś swoje sugestie. Ponawiam też pytanie czy ktoś może mi pomóc w organizacji kabrioleta. Proponuje rozwiązać tę sprawę w nastepujący sposób: Szukasz kumpla który pracuje w salonie samochodowym (salon ten ma oczywiście kabrioleta na stanie - albo może coś zorganizować)Prosisz go aby użyczył ci ten samochód jako - potencjalnemu klientowi! I masz samochód na wesele. Sposób przećwiczony i sie sprawdza :)Gdybyś był z okolic Katowic to załatwiłbym coś - może nie kabrio ale też super :( Pzdr! P.S. Mam nadzieję ,że sierpień 2005 będzie słonecznym miesiącem PSTak na marginesie to podjąłem tą decyzję tylko z jednego powodu bo naprawdę kocham moją narzeczoną.:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 witamniech mnie takze bedzie wolno , jako reprezentantce plci p...yyyyy,no,tej drugiej;) pogratulowac wszystkim odwaznym Panom i Ich Paniom:) powodzenia!!!kabrioleta niestety nie mam, ale za pogode bede sie usilnie modlic , wiec moze jednak ta druga wersja....;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Marco , siwy.....poprostu gratulacje.Pamiętajcie aby wasze dzieci razem z mlekiem matki miłość do 1śladu wyssały.Gorące pozdrowienia i pomyślności na nowej drodze życia. ;) :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tradasace Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 hejjas Marco i Siwy ---- nie dajcie się babom !!! :) Odnośnie kabrioleta to nie mam dojscia do takiego. Jakby Ciebie interesowały jakieś retro to mogę za małe pieniądze załatwić od Cielucha , http://www.t-c.pl (classic)Na ślub przyjadę napewno 8) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 hejjas Odnośnie kabrioleta to nie mam dojscia do takiego. Jakby Ciebie interesowały jakieś retro to mogę za małe pieniądze załatwić od Cielucha , http://www.t-c.pl (classic)Na ślub przyjadę napewno 8) NO WŁAŚNIE PRZEGLĄDAM :lol: 8O I JESTEM ZAINTERESOWANYoj widze, że musimy się dogadać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Marco, siwy, mam pomysł co powinniście dać jako prezent ślubny Waszym kobitkom - jakiegoś przecudnego jednoślada :D w ten oto prosty sposób zapewnicie sobie ich dozgonne zrozumienie i miłość :D a cała reszta to pryszcz, no nie kobitki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Proponuje aby umówic sie w jakism miejscu wczesniej i przyjechac cała ekipa - dobrze by było zamiescic jakie sprzypomnienie z tydz wczesniej co by z głowy nie wyleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Proponuje aby umówic sie w jakism miejscu wczesniej i przyjechac cała ekipa - dobrze by było zamiescic jakie sprzypomnienie z tydz wczesniej co by z głowy nie wyleciałospoko ja chyba napewno nie zapomnę :lol: :clap: tak nawiasem mówiąc to nie dawno stukneło 5 miesiecy do godziny 0mam już chyba narazie wszystko co potrzeba załatwionezostało jeszcze to autko (narazie mam AUDI B6 cabrio) ale jak trafi sić cos lepszego to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Tak patrzę i patrzę na datę tych Waszych ślubów i dopiero teraz skumałem, co mi się w niej rzucało w oczy - tego dnia będę miał szóstą rocznicę ślubu z moją babą 8O:lol:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 No moje gratulacje tylko pamiętaj nigdy nie zamieniaj motocykla na wózek dziecinny ,Jak będzie ładna pogoda to skorzystam z zaproszenia i przyłączę się do parady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Hej MARCO Kumpel miał Nyse z plandekom - jak sie sciągnie ta plandeke to bedzie CABRIO jak sie parzy,ale jest mały problem, bo nie wiem gdzie ta nyska teraz jest bo zmieniła właściciela i nie wiem czy ta nysa zrobi taka trase.Nie mowie o tych 20 km w dniu slubu, ale do Poznania ode mnie jest jakies 700 km. ;-) Jesli chcesz to moge sie popytac kupla czy Nysa jeszcze zyje. aha GRATULUJEpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 mała poprawka z Dębicy do do Poznania jest dokładnie 520 km ;-) ,ale i tak sie bałbympuszczać w taką trase to autko no chyba ze z lawetom. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 tak sobie teraz siedze i myśle:siwy zostały 4miechy 8) o tej porze ja to chyba będę właśnie przysięgał a jak jeszcze parzę przez okno i widze tą pogodę :? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 ...pogoda pewnie dopisze...w tym okresie zazwyczaj jest ok...oczywiście:GRATULUJE!!! i życze powodzenia :lapagora: pozdrawiamJola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi