Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zastanawia mnie jedna rzecz. Jak panowie słysza, ze ktos sie zeni to cały czas tylko słysze zarty o zastanawianiu sie, ze jeszcze czas itp. Ale jakos wiekszosc z nich staje pozniej przed oltarzem. Mysle, ze to taka mała nutka zazdrosci, ze ktos jest zakochany i sie zdecydował na ten najwazniejszy w zyciu krok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zastanawia mnie jedna rzecz. Jak panowie słysza, ze ktos sie zeni to cały czas tylko słysze zarty o zastanawianiu sie, ze jeszcze czas itp. Ale jakos wiekszosc z nich staje pozniej przed oltarzem. Mysle, ze to taka mała nutka zazdrosci, ze ktos jest zakochany i sie zdecydował na ten najwazniejszy w zyciu krok...pięknie powiedziane i całkowicie się z tobą zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zastanawia mnie jedna rzecz. Jak panowie słysza, ze ktos sie zeni to cały czas tylko słysze zarty o zastanawianiu sie, ze jeszcze czas itp. Ale jakos wiekszosc z nich staje pozniej przed oltarzem. Mysle, ze to taka mała nutka zazdrosci, ze ktos jest zakochany i sie zdecydował na ten najwazniejszy w zyciu krok... a powiedz mi widzisz coś złego w takich żartach :?: - bo ja osobiście nie :) powiem więcej uważam, że żarty jak najbardziej na miejscu ;)- i są to w moim odczuciu tylko i wyłącznie " przyjacielskie " żarty :P Zastanawia mnie jedna rzecz. Jak panowie słysza, ze ktos sie zeni to cały czas tylko słysze zarty o zastanawianiu sie, ze jeszcze czas itp..ciach . a ja widzę jeszcze szczere GRATULACJE :) - naprawdę szczere ;) :lapagora: pees.i żeby nie było - też mam zamiar stanąć przed ołtarzem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 TUREK - jako ksiadz? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 czesc.no gratuluje takiej powaznej decyzji...:) jesli czas mi tylko pozwoli to napewno sie wstawie...pzdrTylko pamietaj ze jak bedziesz juz wstawiony to zeby motocyklem nie jezdzic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zastanawia mnie jedna rzecz. Jak panowie słysza, ze ktos sie zeni to cały czas tylko słysze zarty o zastanawianiu sie, ze jeszcze czas itp. Ale jakos wiekszosc z nich staje pozniej przed oltarzem. Mysle, ze to taka mała nutka zazdrosci, ze ktos jest zakochany i sie zdecydował na ten najwazniejszy w zyciu krok... a powiedz mi widzisz coś złego w takich żartach :?: - bo ja osobiście nie :) powiem więcej uważam, że żarty jak najbardziej na miejscu ;)- i są to w moim odczuciu tylko i wyłącznie " przyjacielskie " żarty :P Zastanawia mnie jedna rzecz. Jak panowie słysza, ze ktos sie zeni to cały czas tylko słysze zarty o zastanawianiu sie, ze jeszcze czas itp..ciach . a ja widzę jeszcze szczere GRATULACJE :) - naprawdę szczere ;) :lapagora: pees.i żeby nie było - też mam zamiar stanąć przed ołtarzem ;)Czego sie czepiasz? Nawet głównemu człowiekowi w tym topiku sie to spodobało, a ty szukasz zwady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 TUREK - jako ksiadz? :mrgreen: a miała to być niespodzianka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Gratuluje dojrzalosci do tak powaznej decyzji, nie wspolczuje bo nie ma czego (dopiero tak za rok).Mysle, ze mozesz zaplanowac sobie 2 wersje przejazdu - na deszcz i ladna pogode - samochod lub para Goldwingow.Informuj o szczegolach technicznych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Żeby było śmiesznie to 27.08.2005 o godzinie 16:00 w Koninie będę podejmował te samą decyzję :) A zeby było jeszcze śmieszniej, to ja tez dokładnie w tym samym czasie bedę podejmował tę samą decyzję :P Z tym, że w Trzebini. Ale to juz osobny temat... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 epidemia czy co??a tak na poważnie to gratuluje śmiałkom i zyczę pomyslności na nowej drodze życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Co do żartów to oczywiście wiedziałem że takowe się pojawią i absolutnie mi nie przeszkadzają a wręcz są bardzo przyjemne. Wydaje mi się że nie ma też sensu dyskutować na temat małżeństwa bo to taki temat że chyba byśmy nigdy nie skończyli a przy okazji wszyscy by się skucili.Ja chciałem tylko podzielić sie z wami moją radością i przy okazji zaprosić wszystkich którzy moga do przyjazdu. Wolałbym raczej żebyście pomogli mi w organizacji obstawy, może ktoś ma już jakieś doświadczenie w tej kwesti i ma jakieś swoje sugestie. Ponawiam też pytanie czy ktoś może mi pomóc w organizacji kabrioleta. PSTak na marginesie to podjąłem tą decyzję tylko z jednego powodu bo naprawdę kocham moją narzeczoną.:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 No, no, no. Jakis wysyp mamy na męzólków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 BULLSON GRATULUJE!!! Niedługo wszyscy forumowicze będę żonaci. Ja do tego mam jeszcze trochę czasu!!! I dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 BULLSON GRATULUJE!!! 8O 8O ciekawe czy sam zainteresowany o tym już wie :mrgreen: - ożenili kolege bez jego wiedzy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 Gratuluje!!!!:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi