daroo_g Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 witam wszystkich mam mały problem z kupnem kasku dla dziewczyny dosiadam suzuki bandit 600 i nosze uvex boss 3000pochwalcie sie w jakim kasku jeżdzą wasze ukochane?szukam cos ciekawego do 350-400zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi-Borbi Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Podobny temat byl juz walkowany :P Wpisz w wyszukiwarke "kaskowy ranking" i tam znajdziesz duzo wiadomosci w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Nitro N300 bodajze kupisz za ta kwote i wmiare dobry jest.Chyba ze jakas uzywke znajdziesz na allegro badz w gazetach ale niewiem czy to bedzie odpowiadalo twojej lubej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Moja laska jezdzi w Sharku i jest zadowolona, kask jest bardzo wygodny i w miare cichy cena to 600pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo_g Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 cosik mały odzew no cóz dziekuje tym co napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrdw Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Ja osobiście również poszukuję kasku dla mojej lubej. Sam jeżdzę w LAZER i uważam że jest wystarczająco odpowiedni dla mnie więc i kobietka (choćby nie wiem jak filigranowa :P ) nie powinna narzekać. A jeśli chodzi o cenę to jest przystępna. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 moja jeździ w Sharku Omega. nie skarżyła się, sama go wybierała więc chyba polecić mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Jesli szukacie kasku dla laski to mam do sprzedania porzadny kask SHOEI RF700,rozmiar S za 300zl,wiecej na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 A moja za nic nie chciała intergrala,wiec ma THH otwarty z szybą (szyba długa,całą twarz zaslania).Zadowolona z niego,bo urody nie zakrywa ;-) i na twarz/brode nic nie dmucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Jedna rada: nie kupuj Jej innego kasku niż integralny, gdyż nie sprawdzają się one (te inne) w naszej strefie klimatycznej, abstrahując od kwestii bezpieczeństwa. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Jedna rada: nie kupuj Jej innego kasku niż integralny' date=' gdyż nie sprawdzają się one (te inne) w naszej strefie klimatycznej, abstrahując od kwestii bezpieczeństwa.[/quote']Hehehe, powiedz wszystkim czoperowcom, classic'owcom i weteraniarzom żeby sie ubrali w integrale na swoje sprzęty... Strefa klimatyczna nie ma tu nic do rzeczy. Nie każdy lubi i nie każdemu pasuje zakładanie na głowę garnka. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Jesli szukacie kasku dla laski to mam do sprzedania porzadny kask SHOEI RF700,rozmiar S za 300zl,wiecej na PW A to tytlko do lasek ten kask jest facet moze w nim smigac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Jedna rada: nie kupuj Jej innego kasku niż integralny, gdyż nie sprawdzają się one (te inne) w naszej strefie klimatycznej, Nie żartuj.W niektórych otwartych szyba zachodzi daleko za brodę,nic nie dmucha(nawet przy prędkościach dalece niekodeksowych), nic nie kapie w czasie deszczu i można bezproblemowo smigać.Wiem,bo mam;)I powiem szczerze-porównując jazde w moim kasku(wspomniany wyżej THH) do intergrala, nie widze wiekszej różnicy,a wygoda użytkowania o wiele większa.P.S.Cały czas mówie o odczuwaniu czynników atmosferycznych,nie o bezpieczeństwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Jedna rada: nie kupuj Jej innego kasku niż integralny, gdyż nie sprawdzają się one (te inne) w naszej strefie klimatycznej, abstrahując od kwestii bezpieczeństwa.Hehehe, powiedz wszystkim czoperowcom, classic'owcom i weteraniarzom żeby sie ubrali w integrale na swoje sprzęty... Strefa klimatyczna nie ma tu nic do rzeczy. Nie każdy lubi i nie każdemu pasuje zakładanie na głowę garnka. Ze 2 lata temu wracałem z jakieś imprezy i zatrzymałem się przy kolizji. Dwoje młodych ludzi na Virago nie oparło się ułomności ślepego dziadka i szlifnęli się przy stosunkowo niedużej prędkości. Trzeba nadmienić, że jechali w T-shirtach i orzeszkach. Blizny na ramieniu pewnie da się ukryć pod grubym swetrem, ale zdarta "do żywego" skóra od kości policzkowej aż po brodę może troszkę szpecić twarz pasażerki do dzisiaj. A mówię Wam: NAPRAWDĘ ŚLICZNA DZIEWCZYNA! Ciekawe czy obecnie też jeżdżą tak hardcorowo ubrani?! Jak masz zamiar kupić dziewczynie kask otwarty, to lepiej jej zrobisz jak zostawisz ją w domu przy garach, a na wycieczkę pojedziesz sam... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo_g Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 kasku otwartego nawet nie biorę pod uwagę bandit nie jest motorynką i jak kazdy z nas lubie nieco mocniej odkręcić manetkedziekuje za spory odzew i prosze o więcej opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi