KML Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Może być fajnie, młyn na maxa jak znudzi ci się oglądanie jednego to idziesz w inne miejsce 8)A do tego super piknikowy klimacik słoneczko, muzyczka i piwko :roll:Co do terminu to trzeba czekać na odzew RUDEJ :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Mnie tam interesuja z tego wszystkiego tylko motocyklowe klimaty i militaria. Dlatego wlasnie planuje tam skoczyc. Tylko przerazaja mnie tlumy gapiow, tatusiow, wujkow i mamus z dziecmi i pilnowanie wszystkiego, co nie jest przysrubowane do motocykla na stale... A ze jeszcze w sumie nie wiadomo jak duzo motocykli i tych militarnych pojazdow przybedzie, to nie wiem co myslec, ale skoczyc chocby na jeden dzien mysle, ze warto. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 UWAGA!!!Właśnie dostałem maila od organizatora imprezy, termin jest taki jak na stronie więc 20-22 maja.POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_virag535 Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 czy ktoś może wie jak tam wygląda zakwaterowanie, czy tylko namiocik, czy możliwośc pod jakimś dachem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Organizator przysłał mi maila że plan imprezy uległ zmianie, ale nie określił co to oznacza. ;) Albo czegoś nie będzie, albo młynek jeszcze większy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_virag535 Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 dostałem mail od organizatorów "Jeśli chodzi o spanie to namiocik , lub w budynkach Twierdzy na karimatkach pokotem. "więc sprawa jest jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roma Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 słyszałam że to straszna kicha... robią wszystko by przyciągnąć do siebie ludzi bo w tym czasie klub mc z warszawy robi swój zlot i boją się że nikogo nie będzie. zaliczam wszystkie zloty w sezonie i nawet przez moment bym się nie zastanawiała gdzie pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Tak prawde mowiac to nie mozna zaliczyc wszystkich zlotów motocyklowych,chyba ze mowiles o MC :banghead: PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roma Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 zdecydowanie wolę MC. przynajmniej profesjonalnie a jakiś badziew :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 jak możesz o czymś pisać że "jakiś badziew" skoro jeszcze czegoś takiego nie było?reklamujesz te swoje zloty a i tak większość ma Cię w dupie bo nie pasuje im klimat takich impreztakim pieprzeniem możesz tylko jeszcze bardziej zniechęcić ludziska i tyle ich zobaczysz na swoim zlocie- zrobicie sobie grila w 10osób a potem napiszecie że zrobiliście świetny zlot i wszyscy się dobrze bawili :lol: poza tym to chyba Ty się boisz że na ten Twój zlot nikt nie przyjedzie :lol: - i chyba masz racje a jeszcze tak off topic- Ruda chyba swojego czasu też zawzięcie broniła ruchu MC :?: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vtx Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 ruch MC nie potrzbuje żeby go ktos bronił , każdy zlot ma swój klimat nie wiem po co się nawzajem nakręcacie , możecie poprostu pojechać i tu i tu a potem porównac to na forum a czy byliście i macie cos do powiedzenia zweryfkują inni , ci co tam będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roma Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 gówno chłopu nie zegarek. głupi byłeś, jesteś i zostaniesz. pozdrawiam cie serdecznie. jeździj sobie na swoje zloty i nie przyjeżdźaj na te na które ja jeżdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 komentarze zostaw dla siebie -to raczej Twoje posty nie grzeszą inteligencją a bardziej manią wielkości (jakiś niedowartościowany jesteś?)nie masz czego obawiac- nie bawią mnie stypy starszych panów z wielkimi brzuchami Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 gówno chłopu nie zegarek. głupi byłeś' date=' jesteś i zostaniesz. pozdrawiam cie serdecznie. jeździj sobie na swoje zloty i nie przyjeżdźaj na te na które ja jeżdzę.[/quote'] komentarze zostaw dla siebie -to raczej Twoje posty nie grzeszą inteligencją a bardziej manią wielkości (jakiś niedowartościowany jesteś?) nie masz czego obawiac- nie bawią mnie stypy starszych panów z wielkimi brzuchami. Ej ej... odpuśćcie sobie :? Jeszcze tylko nam tego brakuje żeby z powodu jakiś imprez doszło do kłótni... Wszyscy jeździmy i jeździć będziemy - szanujcie się wzajemnie. Wystarczy, że już się odczuwa przejście najgorszej możliwej mody z USA na nasz teren czyli bójek między MC's + okresowe lanie tych co niezrzeszeni. Dajcie spokój, naprawdę. Powinniście oboje się przeprosić, a zaraz potem wszystkich forumowiczów za takie teksty.I oby jak najmniej takich akcji. Jak chcecie się lać to zapraszam na boiska piłkarskie....Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 gówno chłopu nie zegarek. głupi byłeś' date=' jesteś i zostaniesz. pozdrawiam cie serdecznie. jeździj sobie na swoje zloty i nie przyjeżdźaj na te na które ja jeżdzę.[/quote'] roma, daj sobie spokój z wyzwiskami :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi