Woytas Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Właśnie sprawiłem sobię nowego sprzęta. Troche to trwało bo wszędzie gdzie pojechałem były same miny. Największa mina to ta: http://motocyklisci.riders.pl/viewtopic.ph...e5ef9feb431c679Ale w końcu znalazłem nietuzinkową R1 limitowana edycję, która mnie powaliła na kolana.http://www.cyberfoto.pl/album_page.php?pic_id=12805 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Jezeli ta R1 wyglada w realu tak jak na zdjeciu to masakra...Daje rade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 No nie ma co, niezla versja tej R1, a z ktorego roku jest ? Mam slabosc do eR Jedynek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SARGON Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 ladne ladne....R1 mi tak do konca sie nie podoba ale te malowanie jest poprostu swietne!! pzdr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Z tego co sie orientowałem wersja ta wychodziła tylko w 2001 roku malowali tak R1 i R6, tak więc nie jest to motocykl pierwszej młodości jak na sporta ale spodobał mi sie. No i wydech Blue Arrow gada niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Heja. Faktycznie w tym malowaniu ta Rka to żadkość ale miałem okazje widziec ją na żywo i naprawde potwierdzam- wyglada rewelacyjnie! Woytas ale ta którą chcesz kupic to poprostu egzemplarz w tym malowaniu czy konkretnie te który jest na foto w linku?W ubiegłym roku jedna tak była u nas w Białymstoku- jesli to ta i obecny właściciel jej nie skatował to motorek jest godny polecenia(tylko ze nie pamiętam do jakiego miasta poszła :roll: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Witaj Spidi, masz racje pochodzi ona z Białegostoku i z tamtąd ją kupiłem.340km od Torunia jakby to była mina to bym sie chyba pochlastał ale była O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Patrze maszyna z mojego miasta, powiem tylko ze jest zajebista, widzialem ja pare razy na zywo - a ten dzwiek tlumikow - miodzio gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Woytas spokojna głowa- znam gościa który ją sprowadził i robił i wiem że ta maszynka jest godna uwagi i możesz sie nią spokojnie cieszyć! :) Gartuluje zakupu!!8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 maszynka pikna , jak Ci sie znudzi to proponuje zamiane (luknij w mój podpis i wybierz którys sprzet, warunki do dogadania na PW, ale cos musisz dopłacic hehe) :D :) gratuluje i zeby sprawowała sie tak dobrze , jak wyglada :!: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 tak baj de łej - malowanie felg to nie dzielo romka przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 pushek dobrze kojarzysz fakty...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 calosc wzgledna, ale feeeeelgi mnie rozbrajają widze juz kolejny motocykl z Bialegostoku na takich felgach :twisted: Kto sie tym zajmuje i za ile :?: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 mt to jest bardzo charakterystyczne dla naszego jednego kolegi ktory wszystkie praktycznie motorki które maluje kompleksowo właśnie tak przyozdabia- to bardzo fajnie wygląda gdy maszynka jest w ruchu i koła sie kreca...Gośc nazywa sie Romek, bardzo dobrze nietylko jexdzi ale jest praktycznie uwazany za jednego z kilku najlepszych(jeśli nie najlepszego) speca w miescie od robienia maszynek sportowych- znają sie na mechanice ale głównie zajmują sie lakierowaniem i naprawami powypadkowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 mt to jest bardzo charakterystyczne dla naszego jednego kolegi ktory wszystkie praktycznie motorki które maluje kompleksowo właśnie tak przyozdabia- to bardzo fajnie wygląda gdy maszynka jest w ruchu i koła sie kreca...Gośc nazywa sie Romek, bardzo dobrze nietylko jexdzi ale jest praktycznie uwazany za jednego z kilku najlepszych(jeśli nie najlepszego) speca w miescie od robienia maszynek sportowych- znają sie na mechanice ale głównie zajmują sie lakierowaniem i naprawami powypadkowymi. Jakosciowo wykonuje wszystko bardzo porzadnie ale wiadomo dobra jakosc=cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi