MasterDD Opublikowano 22 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Przed chwila tam bylem ;)Fajny ten parking, niezly klimat na nim jest. Zakladam ,ze o stokroc wiekszy jak roi sie na nim od motocykli wszelakiej masci :PNawet niezla droga na molo. Az mnie kusi ,zeby sie tam kiedys wpieprzyc motoorem ;) Ja bede na pewno i prawdopodobnie wezme ze soba Yago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Ja chyba tez bede, sprzeta dzis przepalilem i mysle ze dojade... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Przed chwila tam bylem :PFajny ten parking' date=' niezly klimat na nim jest[/quote'] też dzisiaj (ok 6pm) "przećwiczyłem" dojazd na miejsce zbiórki. a niewiele brakowało a z dzisiejszej przejażdżki byłyby nici, bo jeszcze trochę i bym zarżnął akumulator przy rozruchu. dziękuję za pomoc koledze na żółtej shadow'ce, który się przypadkiem pojawił ;) powód niemożności odpalenia przemilczę... :oops: a w czasie dzisiejszej wieczornej wycieczki po mieście spotkałem 4 sprzęty - pzdr 4all :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 No to moze i ja wpadnę ale samochodem z tłumikiem od motoru w ręku - to tak jak bym był na moto. ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Wczoraj o 6.45 zameldowałem się na Chełmie do przerejestrowania moto, o 16.10 wyszedłem stamtąd zadowolony z pozytywnie załatwionej sprawy. Dziś w takim razie chyba wpadę na molo zobaczyć Wasze sprzęciory :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Jak bym miał sprzeta sprawnego tez bym przyjechał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Sezon rozpoczety!!! Zlot na Zaspie zaliczony!!! Tylko nie wiem jak dodac fotki:(Mam kilka sztuk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 tez ja byl, posmigalem na duce, i jamniku Kicera, nawet z plecaczkiem :clap: niebiescy wystawili az 2 samochody 8O chuchaja na zimne chyba :D bo raptem bylo mniej niz 20 sprzetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 23 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Andon13 a ktory to byles Ty? :clap: Byles motorem? Ja bylem i poznalem pare ciekawych osob :DJag'a, Mlodego, Johnego (Bravo), Marcin tez wpadl z tlumikiem hehe :lol: W sumie poznalem tam jeszcze kogos, tylko kto to byl, to ja nie wiem :| Maszyn bylo dosc sporo, nie spodziewalem sie az tyle.Z tego co najbardziej mi utkiwlo w glowie, to glos Monster'a... jezuusie, piekne doznanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 No i ja wkońcu też byłem - niebieskie suzuki, no i po 5 minutach musiałem spadać, ale jednak radość popatrzeć na tyle motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 chyba musimy ustalić jakiś kącik na parkingu żeby rozpoznać forumową bandę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Ja byłem ale z buta....Wylazłem na spacer z moim plecaczkiem:), a ze mam blisko to zaszedłem.Gdyby nie piwo które piłem żeby sie znieczulic to pewnie bym się przejechał na GSie kumpla. Ogólnie było niezle :lol: [/img]chyba musimy ustalić jakiś kącik na parkingu żeby rozpoznać forumową bandę jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 YuNan => A tak sobie myslalem, ze kojaze skads ta eFke :clap: j_bravo => No tez popieram, 3ba by sie ugadac na jakis tydzien, ze forumowicze beda powiedzmy ,ze po lewej stronie, czyli na przeciwko motocykli wszystkich. (tam gdzie fure postawilem :D) No a ja sobie juz spadam za godzinke do Sierakowic, pobzykac sie z moja suczka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 No i ja wkońcu też byłem - niebieskie suzuki' date=' no i po 5 minutach musiałem spadać, ale jednak radość popatrzeć na tyle motocykli.[/quote'] Jeżeli jeździsz na niebieskim GSXFie, to może to Ciebie widziałem dzisiaj na Oruni? :clap: pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 ja odstaje nerwicy....jezdza mi po tym wrzeszczu wszyscy a ja tylko patrze jak ta sierota....dobrze ze jutro do domu jade :twisted: w koncu wyprowadze "na spacerek" moje "maleństwo" :clap: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi