Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 lubi motory...ma suzuki 500...szukam ciekawego prezentu....licze na wasza kreatywnosc....co by sie mu spodobalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 przedział cenowy? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 mysle ze do 500 zlotych.....wart jest moze i wiecej...ale....dzisiejsze czasy....hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 chodzi o to by go czyms naprawde zaskoczyc...stawiam bardziej na pomyslowosc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 500 zl starczy na dobrego zolwia+rekawice ,albo jak dobrze poszukasz to moze kask znajdziesz za ta kase .Buty tez za ta kase znajdziesz.Facet powinien sie cieszyc (ja bym sie cieszyl :D ) a przy okazji bedziesz sie mniej o niego bac, bo zwiekszy sie jego bezpieczenstwo.Wszystko oczywiscie w miare potrzeb. Ja lubie prezenty praktyczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 no bezpieczenstwo to priorytet....i na tym mi najbardziej zalezy,,,, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 każ mu sprzedać suzętrochę dołoży,trochę Ty dołożysz i będzie większy sprzęt :) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 ....licze na wasza kreatywnosc....Fajnie, ale czemu nie na swoją? ...ale....dzisiejsze czasy....hmmmA kiedyś to było lepiej? Pewnie jest jakaś rzecz o której wspominał że by się Mu przydała. I to bym chyba kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Szczerze? Wolalbym koperte... Jesli sie nie znasz na tych sprawach to moze byc to zakup troche nietrafiony. W mojej rodzinie, juz lata temu przestano dawac mi "prezenty" motocyklowe. Nikt sie na tym nie zna, a ja sam jestem w stanie kupic cos co mi sie naprawde podoba. Najlepiej podyskutowac z osoba zainteresowana, nie bedzie to co prawda niespodzianka, ale nie skonczy sie tez zakupem nieprzydatnego przedmiotu, ktory pozniej wyladuje na allegro :) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Najlepiej pójść razem do sklepu i powiedzieć jaką kwotą partner dysponuje. Wtedy on ma radość, że może coś kupić, a Ty się cieszysz widząc jaki on szczęśliwy. U mnie tak to działa i się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 Może Twój luby ma np. wysłużony kask i nosi się z zamiarem kupna nowego? W przedziale cenowym 500-700 zł można trafić już jakiś fajny model, więc może dorzuć jeszcze ze dwie stówy i kup mu nową skorupę. Tylko pamiętaj, na zakupy weź go ze sobą koniecznie, żeby prezentu nie spotkał potem los, o jakim pisze dr.Big. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 dr.Big i dofo mają racje. najlepiej pogadaj i dowiedz się czego trzeba, leć z nim do sklepu i kupujcie razem. jeżeli my tu coś ci doradzimy wcale nie znaczyć to będzie, że mamy rację i że właśnie tego chłopaczyna potrzebuje. kasa nie jest mała więc warto ją rozsądnie wydac i na coś z czego naprawde będzie radość. może nie dawaj kasy do ręki jemu bo to raczej żaden prezent, tylko powiedz, że chcesz zrobić mu przyjemność i bierzesz go do sklepu, kupujesz to co mu się przyda. najlepsze rozwiązanie, moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi