kris02 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam. Poszukuję Klubu Motocyklowego z Poznania. Może mnie ktoś przyjmie w swój krąg. Wiem że jestem nie pełnoletni, brakuje mi jeszcze 1 rok, ale może. Może jest jakiś na terenie Poznania nie zrzeszony. Fajnie by było z kimś pojeździć. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Szukaj kumpli do jezdzenia a nie klubu, bo w taki sposób raczej do klubu nie trafisz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Masz racje. Ale jak by znalazł sie też jakisklub to by było fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 zalezy jaki klub chcesz, taki co jezdzi na zloty i pije piwo, taki co oddaje krew, taki co smiga na kole po miescie - klub to jest pojecie szerokie..... klubu nie szukaj, znajdz kumpli, jezdzij z nimi i jak oni nie sa zrzeszeni to sobie zalozcie swoj klub...chociaz nie wiem czy jest sens zakladac prawdziwy klub zawsze mozna zrobic logo, strone, koszulki i nalepki - tylko po to, zeby inni wiedzieli ze jezdzicie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 jak by znalazł sie też jakisklub to by było fajnie.Klub sie nie znajdzie, to Ty musisz znalezc klub i jakos do niego dotrzec-wejsc w szeregi klubowiczów, co nie jest łatwe i wymaga wiele czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 hehe może dla niektórych to śmieszne sie wyda ale ja mimo że mam dopiero 21lat(w tym roku stuknie mi 22) to wyrosłem już z klubów...Owszem ekipa z którą moge śmigać,bawić sie i możemy nawzajem na siebie liczyć i sie przyjaźnić jest OK,można nawet sie w jakiś sposób identyfikowac i wyróżniać, być w jakiś sposób rozpoznawalnym i znanym... ale bawić sie w klubu, gdzie ktoś rządzi, rejestrowac sie itd... jakoś mi to już wszystko nie bardzo podchodzi i poprostu mnie to nie bawi bo znacznie fajniej jest gdy jest na luzie niż jak ma być poważnie, niż gdy w gre zaczyna wchodzić kasa bo pojawiają sie zwykle nowe problemy i podziały których można uniknąć...To takie moje 3 gorsze troche OT ale uważam że powinieneś tak jak bullson mówi szukać kogoś do jazdy a potem myśleć o klubach niż odwrotnie bo z ulicy nikt do poważnego klubu Cie nie przyjmie a do takiego co przyjmą Cie od tak to szkoda w ogóle zachodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekon Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 A po co Ci klub ? czyz podstawowa idea motocyklistow nie jest slowo "wolnosc"? i to nie tylko ta zwiazana z wiatrem we wlosach ale przede wszystkim wolnosc wyboru. Ja nie jestem zwiazany z zadnym klubem i sa z tego tylko same plusy.jestem tylko sympatykiem niektorych z ktorymi od czasu do czasu jezdze w rozne miejsca.byc niezaleznym i nie zwiazanym zadnym naszywkami, emblematami itp...to podstawa , co wcale nie oznacza ze sie nie ma kumpli zrzeszonych - to dwie rozne sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 zalezy jaki klub chcesz, taki co jezdzi na zloty i pije piwo, taki co oddaje krew, taki co smiga na kole po miescie to chyba raczej nierozłączne rzeczy :) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 Czy nie uważasz, że Forum Motocyklistów jest tak na prawdę klubem????FM jest podzielone na grupy terenowe, wszyscy wspólnie spotykamy się przez sieć, organizujemy indywidualne spotkania lub powiązujemy je z innymi imprezami. Razem jeździmy, organizowane są wszelkiego typu akcje (krew, domy dziecka) itp. Forumowicze również maja "plecy" (kamizelki z logo FM), koszulki i inne znaki rozpoznawcze dzięki którym trudno pomylić użytkowników FM np. z kolumniarzami. Osobiście nie mam kamizelki i nie chcę jej mieć, natomiast nie pogardziłbym koszuklą z logo FM i moim nickiem lub jakąś dyskretną naklepką czy naszywką. Teraz przemyśl sobie to o czym napisałem, czy warto szukać czegoś w czym tak na prawdę uczestniczysz?? Chyba że mażą ci się dwie magiczne literki "MC" na kamizelce, to jest już troszkę inna bajka. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 hehe może dla niektórych to śmieszne sie wyda ale ja mimo że mam dopiero 21lat(w tym roku stuknie mi 22) to wyrosłem już z klubów... Albo jeszcze nie dorosłeś. I mowie to całkiem powaznie. POza tym klub klubowi nierówny i nie ma sensu ciagnac tej dyskusji. Bo w klubie trzeba byc zeby cokolwiek o nim powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ale fajnie by było pojeździć z kumplami po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi