Skocz do zawartości

Pasta Automax - OLSZTYN

Rekomendowane odpowiedzi

No, temat może banalny i dostanie mi się po głowie od razu, ale... Nałaziłem się dziś po mieście, zwiedzałem najróżniejsze stacje benzynowe, byłem nawet w jedynym w mieście sklepie "wueskowym". Było też OBI, sklepy chemiczne itp.

Nigdzie nie można dostać choćby jednej tubki Automaxu, wszędzie tylko Tempo i Tempo...

Ludzie z Olsztyna, pomóżcie :) Wszyscy tę pastę tak sobie chwalą, że ładnie robi aluminium, a ja nie mogę jej nawet dorwać...

jakbyś dalej nie mógł jej dostać i nikt Ci z okolic nie pomoże to wiem gdzie w 100-licy (sam jej długo szukałem :D ) mają AutoMax-a; sam ją kupuje i faktycznie czyni cuda 8) - mogę Ci kupić ze dwie tubki i wysłać za pobraniem oczywiście bez żadnej prowizji :!:. Jak się nie mylę to kosztuje około 3-4 zł za tubkę.

Pozdrawiam Turek :)

TUREK dzięki za propozycję' date=' ale chyba się obejdzie.....A Tobie nie będę zawracał gitary :D[/quote']

OK :) -nie ma sprawy.

pees. tak na marginesie to powinni trochę w promocję zainwestować bo pasta jest naprawdę dobra (lustereczko z felg robi :!: ) a nigdzie nie mogłem jej dostać :D

Hehe - Automax to jest kultowy towar !!!! Chyba sobie kupie jakis zapas !!! Uzywalem ja w SevenFifty do polerowania chromowanych wydechow, ktorych bylo dosc sporo. A obecnie to tez stosuje jak cokolwiek trzeba przepolerowac. Swietnie sprawdza sie tez do polorewania szybek zegarkow i telefonow komorkowych. Jest tez do kupienia na Allegro po 3 zl. Kiedys pamietam, na allegro jakis klient sprzedawal ja po 5 czy 6 zeta, reklamujac jako specjalna paste do polorowania szybek wlasnie w komorkach czy cos takiego.

Automax FOREVER ;-)

Ileż ja się ostatnio nalatałem po Rybniku w poszukiwaniu Automaxa, to moje :x

Na kilkanaście sklepów motoryzacyjnych, znalazłem tylko w jedny i to ostatnie 2 tubki 8O

Za pare dni znów sie tam wybiore, bo mieli miec dostawe towaru. Zrobie sobie zapas pasty na rok :)

Pzdr.