theBald1 Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 No, temat może banalny i dostanie mi się po głowie od razu, ale... Nałaziłem się dziś po mieście, zwiedzałem najróżniejsze stacje benzynowe, byłem nawet w jedynym w mieście sklepie "wueskowym". Było też OBI, sklepy chemiczne itp. Nigdzie nie można dostać choćby jednej tubki Automaxu, wszędzie tylko Tempo i Tempo... Ludzie z Olsztyna, pomóżcie :) Wszyscy tę pastę tak sobie chwalą, że ładnie robi aluminium, a ja nie mogę jej nawet dorwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 jakbyś dalej nie mógł jej dostać i nikt Ci z okolic nie pomoże to wiem gdzie w 100-licy (sam jej długo szukałem :D ) mają AutoMax-a; sam ją kupuje i faktycznie czyni cuda 8) - mogę Ci kupić ze dwie tubki i wysłać za pobraniem oczywiście bez żadnej prowizji :!:. Jak się nie mylę to kosztuje około 3-4 zł za tubkę. Pozdrawiam Turek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Może to dziwne, ale idź do sklepu z chemią, bo ja kupowałem kiedyś Auto-Max w drogerii;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 4 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 TUREK dzięki za propozycję, ale chyba się obejdzie. Podobno można ją dostać u mnie w ASO Fiata, hehe... A jak nie, to wiem, że można ją dostać jakieś 40km ode mnie - podskoczy się. A Tobie nie będę zawracał gitary :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis3 Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Jest taki sklepik z farbami zaraz za stacja Lotos( przy salonie BMW), kiedys takie cos tam kupowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 TUREK dzięki za propozycję' date=' ale chyba się obejdzie.....A Tobie nie będę zawracał gitary :D[/quote'] OK :) -nie ma sprawy. pees. tak na marginesie to powinni trochę w promocję zainwestować bo pasta jest naprawdę dobra (lustereczko z felg robi :!: ) a nigdzie nie mogłem jej dostać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Sklep nazywa sie MOTOZBYT o ile dobrze pamietam. Nazw ulic Olsztyna jeszcze nie znam, ale jesli nie znajdziesz to w weekend moge przywiezc Ci z Ostrołęki bo sie wybieram :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Już dostałem! Tam za Lotosem, przy BMW :D Pełno tam tego mieli :) 3,5 żetona za tubkę. mtcross no właśnie w Motozbycie byłem i mieli tylko Tempo. Nom, ale ważne, że już mam :D Dzięx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Hehe - Automax to jest kultowy towar !!!! Chyba sobie kupie jakis zapas !!! Uzywalem ja w SevenFifty do polerowania chromowanych wydechow, ktorych bylo dosc sporo. A obecnie to tez stosuje jak cokolwiek trzeba przepolerowac. Swietnie sprawdza sie tez do polorewania szybek zegarkow i telefonow komorkowych. Jest tez do kupienia na Allegro po 3 zl. Kiedys pamietam, na allegro jakis klient sprzedawal ja po 5 czy 6 zeta, reklamujac jako specjalna paste do polorowania szybek wlasnie w komorkach czy cos takiego. Automax FOREVER ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ileż ja się ostatnio nalatałem po Rybniku w poszukiwaniu Automaxa, to moje :x Na kilkanaście sklepów motoryzacyjnych, znalazłem tylko w jedny i to ostatnie 2 tubki 8O Za pare dni znów sie tam wybiore, bo mieli miec dostawe towaru. Zrobie sobie zapas pasty na rok :) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi