Redas Opublikowano 10 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2003 Kolego to ja pisalem ze pchalem motorynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wskboy Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 Phanie motoryny to nie najwyrzszy poziom adrenaliny ale lepszy niż phanie 28 letniej E-eski 250 po piahu w 30 stopniowym upale (przeżyłem wiem) Poazdro wskboy :) P. S. Jak jadę sprzetem to terz czasem otwieram swojego nolana i lubie sobie poszczekać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 Ja pchałem w lipcu okolo 25 stopni bylo kolo 16 po asfalcie wiec on tez dawał goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_10 Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 CZ 175 1986r. Nigdy jej nie pchałem, zajebisty sprzęt, niskie spalanie choć trochę trudno o niektóre części (kosz sprzęgła). Sporo bajerów w porównaniu z WSK 175, solidnie zrobiona - lakier, chrom. A co do MZ 150 to wg mnie posrany motocykl, robiłem na nim kurs prawka. Zajebiście zrywny, hamulec tarczowy nie wiem po co - chyba żeby wyj**ać orła przy hamowaniu bo tak ma zrobioną ramę, ż eod razu lecisz przez kierownik. No i w CZ nie postawi Ci silnika w poprzek.. Poza tym CZ to Ceska Zbrojowka i motocykle robili tam jako przykrywkę produkcji broni, więc jakość na pewno jest solidna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Ja również uważm że CZ jest lepsza od MZ ETZ 150.Może MZ jest nowocześniejsza ale CZ jest stabilniejsza i wygodniejsza nadaje się lepiej do turystyki. MZ ETZ 150 jest dobra na miasto ale tylko na jedna osobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Jesli chodzi o motorki z tamtej epoki to ja preferuje jednak niemiecka produkcje. Mialem simaka s70 i zero problemów ale okazal sie za maly wiec sprzedalem i kupilem etz 251e i sie nie zawiodlem. Jak za ta cene to świetne maszyny co do jaw czy cz to powiem tyle: mniej mi sie podoba od mz`ki i to ze koles ma jave 350 TS i ciagle cos sie psuje jak da jej za mocno heh. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Spoko ale my tu piszemy o CZ 175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Jeśłi mówicie że CZ jest oszczędna to wątpie czy przegoni MZ w oszczędnosci.i tyle, a co do reszty to nie mówie że CZ jest zła - uważam czeskie maszyny za porządne.szcvzególnie jeśli chodzi o wytrzymałość pozdr Do PROC`a - Kansas to mój drugi dom , jestem tam często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepcio Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Spoko CZ175 to spoko moto polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piort Opublikowano 14 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2003 Witam!Śmigalem na cześce 175 88r. przez ostatnie trzy lata.rewelacyjnie nadaje sie do jazdy w miescie.wiekszy wypad poza miasto to udrenka: malo mocy, predkosci i te piorunskie wibracje!!! :D instalacja elektryczna to tez bzdziewie pradnica w miescie miala problemy z ladowaniem akumulatoraale ogulnie CZ mozna bylo troche poszalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2003 Cześć !Nie za mała 175 ? Polecam 350 . Mysle że 175 szybko sie znudzi, wyszykujesz ją włozysz kupę kasy a efekty niespecjalne. Moim zdaniem jak troche sie znasz albo znasz fachowca serdecznie plecam CZ 350 , mam i w tej klasie , za te pieniadze jest super .Kiedys miałem i teraz mam .Słuzę pomocą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 Do MarianaŚmigasz na czerwonej MZ z owiewką i chromami na baku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 Do Proca TAAAAAK ,czyzbysmy sie znali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi