mariuszkalisz Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 http://www.kaliskie_bractwo_motocyklowe.republika.pl/ witam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam. Jestem z Pleszewa 25km od kalisza :) Widze że dużo tutaj jest użytkowników z tych okolic :) Narazie nie mam dobrego sprzętu na "przejażdżke"... ...Pozdrawiam :P Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Każdy sprzęt jest dobry na przejazdzki. Pozdrawiam i wesołych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Czy sa jeszcze jacys ludzie z kalisza i okolic bo widze że cisza . http://www.kbm.xt.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 kto jedzie do czestochowy na otwarcie sezonu to juz niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 kto jedzie do czestochowy na otwarcie sezonu to juz niedlugo Ja sie właśnie zastanawiam ale nie wiem czy dam rade. Mam ostatnio dużo wydatków a to jednak jest kawałek drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroo62 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 O ile nie będzie padać ja jadę :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 A jedzie ktoś jeszcze z ostrowa.. Może w grupce byśmy jechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroo62 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Z tego co wiem zbiera się kilka osób, a ile w sumie pojedzie ? - zobaczymy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 widzę, że daaawno nikt tutaj nie zaglądał.Ja jestem z Kalisza... jest też wiele innych osób, może trochę zreaktywujemy temata? (Glizda wpisuj się!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Heh witam cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 siemka Mariusz. Mów no mi tam człowieku jak sprawy wyglądaja, no i jak tam motocykl?... masz już coś na oku?Kiedy znów spotkamy się na "Spaanerstrasse"? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jest kilka fajnych maszyn ,np: TRIUMPH TROPHY 1200 ,ale niewiem czy warto sie pakowac http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=217246715 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Celujesz w turystyki? ... łe...... Poza tym na mieście jakoś go nie widzę... chyba za ciężki na miasto.Chyba, że zamierzasz wyruszyć w trasę.Ja Cię namawiam no choppera/cruisera !!!.:-) mimo to życzę udanych łowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Coś sie kupi może jakiegoś sciga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi