sandrasf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Sandra to twój tyłek na zdjęciu?:banghead: :banghead: nie :) http://kaliskie-bractwo-motocyklowe.webpark.pl/ zapraszamy no coś sie dziać zaczyna :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No ale stara grupa z lotniska to sie juz chyba nie spotka :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Jak bedzie ładnie to sie w tym tygodniu przejade do gołuchowa bo mi sie nudzi..Bedzie ktoś tam?? A moze Ktoś wie kiedy bedzie jakis zlot w okolicy?? Jak sie uda to 25.08 pojade na lotnisko bo chyba bedzie jakis festyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ja to teraz jestem udupiona bo nie mam na czym jezdzić wiec ograniczam się do Kalisza a że tu nic nie ma wiec dup* ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No ale stara grupa z lotniska to sie juz chyba nie spotka Co sie nie zrobi?? Spotka sie!! 18,19,20 sierpien - ogólny zlot Krotoszyn! Prawie wszyscy motórzysci z Kalisza i okolic jada! No i ja też oczywiscie:D Dario, jak nie pojedziesz na ten zlot to masz w łeb:D Frycu dasz rade? Żywiec już czeka w lodówce w Krotoszynie;) Dużo bym mógl pisac na temat tego zlotu, powiem tylko że jak dla mnie to najlepszy zlot na którym byłem, może dlatego że naprzeciwko zlotu jest klub"Relax" a gdzie dyskoteka tam i duuużo fajnych kobitek:D:D Naprawde warto jechac!! Cena wjazdu spora bo 40zl.. no ale co zrobic. Jedziemy cała ekipa z Kalisza oczywiscie spod teatru. Godzine wyjazdu sie jeszcze ustali ale podejrzewam że to bedzie piatek o 15 - 16stej.. coś koło tego. Daleko nie jest bo tylko 50km, czyli żeby pojechac i wrócic trzeba jakies 5-6L beny, a to nie az taki duży wydatek:)Zreszta co ja sie byde rozpisywal.. jedziecie ?????????????? Stifler, jedziesz z nami??Pozdro - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A jak pojedziecie zebym mogl sie dołączyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 pewnie ze jade do krotoszyna a i okazje bede mial zeby flache jakas postawic bo wlasnie 18-stego mam egzamin na kat-A , no to na zlocie bedziemy pic za muj zdany egzamin (mam nadzieje ) a jak mi nie wyjdzie to bedziemy pic zedby smutki odeszly :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 w sobote oile niebędzie padać deszcz o godzinie 8 rano zbieramy sie w pubie Town w Kaliszu i jedziemydo Bralina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 dzis (15.08) na nowym targowisku w ostrowie ma byc jakas impreza dla motocyklistow i rowerzystow jedzie ktos zobaczyc co tam bedzie sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 dzis (15.08) na nowym targowisku w ostrowie ma byc jakas impreza dla motocyklistow i rowerzystow jedzie ktos zobaczyc co tam bedzie sie dzialoCzym bedziesz?? o 13.30 sie wszyscy zbierają pod kosciąłem i o 14 jest masza a poźniej cos bedzie na targowisku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No, już wiem na pewno, że jadę do Krotoszyna :D Kobuz o której będziecie w Ostrowie? bo się ze Stiflerem podłączymy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 W sobote o godzinie 8,45 zbieramy sie przy pubie ,TOWN, na ul Cmentarnej i jedziemy do KROTOSZYNA na zlocik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Mariusz mowiles ze do krotoszyna nie pojedziesz a przyjechales i jak wrarzenia lepsze niz po 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Czesć chyba sie starzeje albo cos bo wrażenia jak wrażenia ,na powitanie kolega miał wypadek na virago ,wiec miny mielismy nieciekawe ,a pozatym zlot ma swój klimat niespotykany na innych tego typu imprezach ,wiec niebęde na forum wypowiadał się na temat moich wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Z kolegą na wakacje2007 planujemy na 50ccm podroz do Kalisza na 2-3 dni :banghead:Z tego co widze, to dużo osób z tamtąd jest:DMam nadzieje, ze sie zgadamy jakos;] Edytowane 15 Października 2006 przez Empire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi