PGR Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Bartic choppery, ścigi, turysty i inne śpią - ino ja latam po garażu tam i spowrotem rundki dla równowagi psychicznej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 UWAGA.Wszystkie osoby zainteresowane w imprezowym uczestnictwie W Mirosławicach proszone są najlepiej do 05.02 o wpłatę należności bezpośredno do knajpy lub za moim pośrednictwem.(85 zeta z noclegiem)W imprezie planowany jest występ kabaretu ,pokaz tańca,aukcja obrazów +tańce.Bliższe informacje na PW. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrej81 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 jestem ze srody sl. i też przekręcam na AR i mam ten sam problem gdzie zaparkowac a pod uczelnią troche strach... bo może dostac nóżek. galeria grunwaldzka bedzie miala strzeżony parking morze do wiosny ruszy??? : :crossy: UWAGA.Wszystkie osoby zainteresowane w imprezowym uczestnictwie W Mirosławicach proszone są najlepiej do 05.02 o wpłatę należności bezpośredno do knajpy lub za moim pośrednictwem.(85 zeta z noclegiem)W imprezie planowany jest występ kabaretu ,pokaz tańca,aukcja obrazów +tańce.Bliższe informacje na PW. :D ja też sie pisze ale bez noclegu . jak to wychodzi finansowo :icon_mrgreen: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 jestem ze srody sl. i też przekręcam na AR i mam ten sam problem gdzie zaparkowac a pod uczelnią troche strach... bo może dostac nóżek. galeria grunwaldzka bedzie miala strzeżony parking morze do wiosny ruszy??? : :)ja też sie pisze ale bez noclegu . jak to wychodzi finansowo :wink: ? 65 zł impreza 20 zł nocleg. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 o ja, to ja już będę w polsce 17 lutego. kurcze, może też wpadnę, albo z kimś się zabiorę? pierwoszowie, trzeba wpłacić ci kaskę wcześniej, czy mogę na miejscu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 o ja, to ja już będę w polsce 17 lutego. kurcze, może też wpadnę, albo z kimś się zabiorę? pierwoszowie, trzeba wpłacić ci kaskę wcześniej, czy mogę na miejscu? pozdrawiam Bartic jeśli bedziesz na sto procent to ja założę.To jest kwestia miejsc przy stole i noclegu.12.02 jest to termin ostateczny,choć po zaklepaniu miejsca szefowa krzesło znajdzie. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Siemka!Jako że studiuję od jakiegoś czasu na PWR, to wypadałoby się przedstawić - co zresztą robię. Są we Wrocku jakieś knajpki o nastawieniu na 2oo?? Bo ja dotychczas do takiej nie dotarłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Chyba najbardziej motocyklowe są "Od zmierzchu do świtu" albo "Garaż". Innych o takim nastawieniu nie znam :crossy: Aha... a jak chcesz się polansować to zapraszam na Plac Solny (to coś jak kolumna Zygmunta w Wawie) :icon_razz: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Lansować się nie mam zamiaru, bo nie na tym rzecz polega.. Lansować się nie mam zamiaru, bo nie na tym rzecz polega.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 albo "Garaż". Astarte czu ty byłaś ostatnio w tymze "Garażu"??? Teraz to jest dyskoteka!! Zdecydowanie nie w klimacie garażowym :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Astarte czu ty byłaś ostatnio w tymze "Garażu"??? Teraz to jest dyskoteka!! Zdecydowanie nie w klimacie garażowym ;)Oj... dawno byłam... chyba na pierwszym roku, więc może rzeczywiście klimaty nie te co kiedyś :flesje: To bym chłopaka wysłała :biggrin: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Chyba najbardziej motocyklowe są "Od zmierzchu do świtu" albo "Garaż". Innych o takim nastawieniu nie znam :notworthy: Aha... a jak chcesz się polansować to zapraszam na Plac Solny (to coś jak kolumna Zygmunta w Wawie) :biggrin: pzdr @starte Albo Blugarska badz Malta w Poznaniu ;) pelen lans :flesje: Edytowane 1 Lutego 2007 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Astarte czu ty byłaś ostatnio w tymze "Garażu"??? Teraz to jest dyskoteka!! Zdecydowanie nie w klimacie garażowym ;) Karola dobrze prawi - z garażu to już tylko nazwa swojska została... niestety Dobrze Karola, żej eszcze w Niebie się można piwka napić przy porządnej muzyczce i spotkać porządnych ludzi ;) :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_CBR Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ktos zapytal gdzie sa jakie puby motocyklowe we Wro... a ja pomyslalem ze moze warto byloby tak zorganizowac jakies spotkanie przy piwie osob piszacych w tym temacie w momencie gdy kazdy bedzie po sesji, egzaminach i tego typu sprawach malej wagi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 w Niebie się można piwka napić przy porządnej muzyczce i spotkać porządnych ludzi jest tak jak mówisz :notworthy: :notworthy: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi