Browar Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Kurna Browar !!! A o szorowaniu rowa to Ty słyszał ????? :D :) kurde robiłem to całe zeszłe wakacje i nie przyniosło to oczekiwanych dochodów :D :D :crossy: :( POZDRO SZMATY !! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 No i po zlocie, miło było, wesoło nawet czasami, i ta typowa czeska gościnność... Naprawdę trzeba im pogratulować, ze potrafią sie tym swoim piwem porobić. Za rok znów tam pojedziemy, organizator już wie... A co do prucia wydechów to powiem Ci Prot, że w DS1100 nie ma to najmniejszego sęsu, Jaco w tamtym roku powierzył mi swojego do wypatroszenia, wyciągnąłem co tylko się dało aż do kolanek i.... ledwo słychać różnicę. Taka konstrukcja cygara, ze fala dźwiękowa zamyka sie na wylocie. Nic tylko wstawić rury z polerki od kolanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Jak każdy spontan czyli wypas :biggrin: A podsumowanie zlotu wyszło jeszcze lepsze już na miejscu w "Lornecie" :bigrazz: :wink: :flesje: :cool: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 czy jest ktoś z wrocka, kto jedzie w sobotę do bielawy na SFF, a nie jedzie w piątek zginąć w ośrodku na uboczu? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 siema a ja jestem z okolic wrocławia dokladnie Środa Śląska podrozoje ktos wogole w te strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 ja lecę z WRC Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 no a ja tradycyjnie nigdzie nie jadę, bo mi ustawili obronę na niedzielę. W ten sposób dopełniła się coroczna tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 szafir - o której wylatujesz i skąd? bo ja z kolegą ustawiamy się na bp przy mc donaldzie wylotowym. o 10 jest trening, zlot zaczyna się o 12, więc chyba będziemy jechać tak, aby być przed 12. więc gdybyś miał ochotę na wspólną jazdę, to zapraszamy zysio - ja czasami przejeżdżam koło twojego miasta, gdy udeżam na lubin pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) ze strzelina jedzie nas kilku[chyba czterech] w sobote ok.poludnia.zbierzemy sie pod albertem na parkingu.choc ja wolalbym pod biedronka na dzierzoniowskiej :bigrazz:zysio. a na mnie wolali kiedys zyzio albo zyżka :icon_mrgreen: Edytowane 1 Czerwca 2006 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Chłopaki co tak miękniecie :icon_mrgreen: Dawać w piątek na mega.... spotkanko w górach :P :biggrin: :biggrin: :lalag: :( :P :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.tom.. Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 bartic o ktorej godzinie i na jakiej ulicy sie ustawiacie moze sie podepne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 szafir - o której wylatujesz i skąd? bo ja z kolegą ustawiamy się na bp przy mc donaldzie wylotowym. o 10 jest trening, zlot zaczyna się o 12, więc chyba będziemy jechać tak, aby być przed 12. więc gdybyś miał ochotę na wspólną jazdę, to zapraszamy zysio - ja czasami przejeżdżam koło twojego miasta, gdy udeżam na lubin pozdrawiamOK - jak zdąże to się pojawię - a może tak o 10:30? /to na pewno będę - czas nadrobimy na trasie :icon_twisted: / Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) no więc tak, planujemy zebrać się na umęczonym nami (hehe) bp, przy mc donaldzie. one znajdują się na tej głównej trasie wylotowej na bielany, za wielkim znakiem informującym o salonie harleya. ja zawszę staję na uliczce pomiędzy stacją a donaldem. czas - skoro ma być nas więcej, to jest to do ustalenia. nie chciałbym pędzić na złamanie karku, bo ja więcej jak 120 nie pojadę, a moja virażka ostatnio coś spala więcej. myślę, że godzina 10 jest idealnym rozwiązaniem.dajcie znać, jak wy to widzicie zapiszcie sobie mój telefon (w podpisie). żeby był kontakt. zawsze poczekamy, gdyby ktoś miał się spóźnić 10 minut. pozdrawiam aha, jak ja widzę trasę:-uderzamy na kłodzko-w łagiewnikach skręcamy na dzierżoniów i prosto do bielawy Edytowane 2 Czerwca 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 uwazajcie na dziury miedzy lagiewnikami a dzier...wem.pelno ich tam.my bedziemy jechac od strzelina. ok. 11.30 powinnismy byc w lagiewnikach.moze sie gdzies na trasie spotkamy .PZDR Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.tom.. Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 no to ja jestem na 100% jutro o 10 do zobaczenia!!!!!!! :icon_twisted: no i h... robota mnie dopadla ale dam rade chyba bede siedzial cala noc ale o 10 bede !!!!poczekajcie z 15 minut !!!!bede sie staral byc wczesniej nie dam sie!!!!pozdrawaim jak by co to podaje swoj nr telefonu 609 556 529 !!!jak bym zaspal!!!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi