PGR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Toniemy ? kto tonie :cool: P.S. Kiedy latamy :icon_exclaim: :biggrin: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 hej PGR to ty w krotkich spodenkach po wrocku na moto latales? :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 hej PGR to ty w krotkich spodenkach po wrocku na moto latales? :) :wink: Pało to były bokserki ale na nich miałem spodnie (z ochraniaczami) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) sory, że tak późno się zreflektowałem (kurna, usłyszałem to słowo, dobre co? :wink: ) ale ciągle zapraszam wszystkich w godzinach 20 - 6!!! bałuckiego 9/6!!! Edytowane 8 Maja 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Miłej zabawy. Zanim zaczniecie przybijać gwoździe pogadajcie na temat Lubska. Może zmontujemy wiekszą ekipę na Lubsko. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=43046&st=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 zapraszam wszystkich w godzinach 20 - 6!!!Ejjj... Bartic... dlaczego tylko do 6? Wlasnie wychodze do Ciebie ale jak mnie umeczonego bojami o 6 rano wywalisz z chaty to jak tylko wytrzezwieje to Ci zrobie z dupy jesien sredniowiecza :wink: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Pierwszy po imprezie :wink: a do konika wciaz nie moge sie dodzwonic mam nadzieje ze nie wypadl przez okno i nic mu sie niebezpiecznego nie stalo :)dajcie znac jak uda wam sie go dobudzic... Mam nadzieje ze sasiadki rano nie tupaly zbyt glosno na klatce schodowej w ramach zemstu za nocke i ze blacharnia po raz trzeci nie przyjechala :> Edytowane 9 Maja 2006 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Zyje... ale ciezko jest :icon_twisted: Z okna nie wypadlem choc podobno bylo blisko. Ja nawet nie wiem kiedy ty sie zwinales :P Chipsy juz nie przyjechaly. Rano, na ulicy, zlokalizowalem pozostalosci imprezy. Nawet mocz na dachu auta jeszcze byl :P Przegiecie pały :PSzkoda ze nas wiecej nie bylo. Tylko Kaka na chwilke wlecial, pic nie chial :), jakas łania podobno w samochodzie czekala :P A Pani Astarte sie wykruszyla i odpoczywac chciala... Oj po dupsku dostaniecie leniuchy :rolleyes: PozdroKonik PS. Na 2-3 dni mam awaryjny numer 503300497. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Przepił komóre łajza pijacka jedna :rolleyes: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Z okna nie wypadlem choc podobno bylo blisko. Ale jakby nie patrzeć to jakaś część z ciebie leżała na dwóch parapetach i chodniku :rolleyes: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Ale jakby nie patrzeć to jakaś część z ciebie leżała na dwóch parapetach i chodnikua jednoczesnie bylem w oknie na 3 pietrze :) Ja to jestem wygimnastykowany :rolleyes: Przepił komóre łajza pijacka jedna Nie... alkoholu nie zabraklo :P Tylko o malo co a okulary bym zgubil. Nie wiem co za łoś schował je pod łóżkiem :icon_twisted: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 no to ja ostatni po imprezie... TO BYŁ ISTNY ARMAGEDDON!! TOTALNY UPADEK!! dzięki moje motocyklowe zjeby! szakunec dla was! :P trzymaliście poziom do końca, nawet darliście mordy z nami w oknie!! sąsiedzi byli uprzedzeni porozwieszanymi ogłoszeniami, które potem ktoś pozwijał wtrakcie biby :P gorzej, że zapomniałem o ludziach z naprzeciwka ulicy :icon_twisted: to na pewno oni dzwonili po posiłki! kaka - fajnie, że wpadłeś, chociaż na chwilę! no, to ta noc, 08.05.2006 przeszła do historii kamienicy i całej ulicy! i jak przystało na organizatora, nie padłem pierwszy! tylko drugi! :rolleyes: nie mogłem was poodprowadzać do drzwi, wybaczcie. przy następnym spotkaniu zrelacjonujecie mi ostatnią godzinę, albo i dwie, bo nic nie pamiętam :P a co pamiętam? darcie mordy w oknach i na klatce... puszki lecące przez okno... ciepły mocz na dachu samochodu (ale solenizanta, więc spoko, pełna kultura :) )... policaje szturmujące bramę... latające fraktale... hektolitry %... ogólny rozp...ol... ale nikt się nie ze*rał i to jest sukces!!! pozdrawiam!! ;) :( :buttrock: aha!astarte!! za to, że powiedziałaś, że przyjdziesz, a nie przyszłaś naleję ci do baku!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 astarte!! za to, że powiedziałaś, że przyjdziesz, a nie przyszłaś naleję ci do baku!! :rolleyes:Pisałam potem ci, że nie przyjdę :) Jak przyjechałam to jeszcze dobrze się czułam, ale jak tylko zobaczyłam łóżko to padłam :P Moja wina, biję się w pierś i gromkim okrzykiem przepraszam :P Żałuję, że nie byłam, ale i tak bym długo nie posiedziała, a nie lubię wcześniej się z imprezy zwijać (to nie w moim stylu), albo całość :P albo nic :icon_twisted: Dobrze, że się wam impreza udała, jak była taka ostra biba to ze mną sąsiedzi dostali by chyba fioła, a pały nie opuszczały mieszkania, aż do zakończenia ;) ps. Lej do baku, może Cebra więcej poleci :P pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 8-9 lipca poznan.... kto sie wybiera ..... bo trzeba jakies noclegi zmontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 8-9 lipca poznan.... kto sie wybiera ..... bo trzeba jakies noclegi zmontowac Marioprzeca dopieor połowa maja a Ty już o lipcu piszesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi