Astarte Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 AStarte znowu masz 666 postów :banghead: The number of the beast :P Deja vu czy ki diabeł :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Konik najlepszy warsztat jest na Żelaznej u Maria No masz ... człek wyjechał na chwilę a Mario mi się do chałupy wprowadził :P Konik - pije się na Żelaznej, a koła potem gratisowo na Stalowej zmieniają :D na zelaznej powiadasz :banghead: no to widze ze swieta sie udaly :D :evil: :evil: te górale to potrafią chlać - szacun jak byk :evil: Protek Tobie by się tam podobało, sama armatura sanitarna :evil:Właśnie Kuźnia Motocyklowa dostarczyła mi kolejną tonę chromu !!! Ale łanie w Dębicy piszczą !!! :crossy: Lanserka już w Rybolu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Co taka cisze we wrocławiu nic nie piszecie :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 trzeźwiejemy po Rybolu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 WYSTAWA FOTOGRAFII ANDRZEJA STASZOKA w imieniu Andrzeja Staszoka i OCK Ostrów zapraszam na wystawę fotografii która potrwa od 29 kwietnia do 12 maja. Wernisaz -29 kwietnia-sobota-godz. 18:00-galeria PIK. zapraszam wszystkich na rozpoczęcie. andrzej uświetni nasze przybycie swoim magicznym aparatem, a jest fotografem bardzo uzdolnionym w sobotę, o 15.30 wyjeżdżamy zatankowani i nastawieni pozytywnie ze stacji orlen, przy koronie, po stronie serwisu hondy na rakowej.zabawimy tam (w ostrowie), myślę, max 2h.droga jest oświetlona i przyjemna zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ooo kur** co się tu dzieje :buttrock: 34 strony postów !! lol To jakis spam temat czy jak ?? :flesje: :( PoZdRo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Jaki spam? :buttrock: Przeca my tu o samych konkretach :flesje: :( :evil: pozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 aaaaa to szacun !! :( PoZdRo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) błagam! czy musicie dzisiaj od rana przejeżdżać mi pod oknami?! no zaraz rzucę wszystko w pizdu, całą robotę i pobiegnę do garażu, bo dłużej nie wytrzymam!! aaaaaa!!!! :D Edytowane 6 Maja 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Jutro o 12.15 spotkanie na BP (wylotówka na autostradę) jedziemy do Karpacza jak ktos ma ochote się dołączyc to zapraszamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Karpacz? Byłem wczoraj gixerem w karpaczu widziałem mnóstwo motocyklistów!!!(niektórzy wyprzedzali na 3ego :D ) Tam jest fajna trasa mozna polatać!!! Pogoda piękna więc cudnie... Dziś niestety wróciłem do wrocławia nio i oczywiście widziałem coś co mnie niesamowicie zdziwiło... byłem 10 min we wrocku (wysiałem z pksu z jeleniej góry) i widzialem z 4 motocyklistow w krótkich spodniach :D :D :D :D ludzie co wy robicie i żeby było śmieszniej to na ścigaczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 siema pały wrocławskie!! jutro o 20 mega biba!zapraszam wszystich!! każdy przynosi swoje picie, bo nasze szybko się skończy :icon_exclaim: można przyjść już nawalonym, nikomu to nie zrobi różnicy!przedpokój i kibel jeszcze nie pomalowany, także będzie miejsce na samodestrukcję! bałuckiego 9/6koło kasyna polonia zamieszczam mapkę! http://img184.imageshack.us/my.php?image=49ct.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Dziś niestety wróciłem do wrocławia nio i oczywiście widziałem coś co mnie niesamowicie zdziwiło... byłem 10 min we wrocku (wysiałem z pksu z jeleniej góry) i widzialem z 4 motocyklistow w krótkich spodniach :clap: :icon_exclaim: :biggrin: :cool: ludzie co wy robicie i żeby było śmieszniej to na ścigaczach...To nie my :biggrin: jedna grupa została w domu bo miała kaca, druga pojechała do Mietkowa, trzecia natomiast do Boszkowa. To musieli być przyjezdni :biggrin: :bigrazz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Bartic co tak pozno napisales, gdybym przez przypadek nie gadal z konikiem to bym sie nie dowiedzial..... :icon_exclaim: no ale dowiedzialem sie i teraz juz za pozno zeby sie mnie pozbyc, przyjde razem z ekipa Viragowa :cool: Ps. fajna mapka :biggrin: Edytowane 8 Maja 2006 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ekipam ViragowaMasz cos do ekipy Viragowcow Bandyto? Bo sie nawet Krasnal oburzy i oliwki wiecej nie dostaniesz :biggrin:Mapka jest w deche. Troche nieczytelna ale jak juz odczyta sie to co powinno (czyt. Totalny Upadek!!! 9/6) to koniec - lezalem pod krzeslem :cool: Impra bedzie dobra... zobaczymy kto jeszcze sie zjawi :icon_exclaim: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi