MAjoRe Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Pisze się :) hehe Robi się pogoda, może uda mi się w weekend przyjechać do szkoły we wrocku na moto :(gorzej jak przyjade i zacznie śnieg padać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 To mi CI sie juz moturem zajmiemy :twisted: :) a Ty wrócisz PełKałeSem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Nie straszcie tak chłopaka :) bo jeszcze dojdzie do tego, że bedzie moto zostawiał na rogatkach i miejskim do szkoły zasuwał :) .....Tradycja jest taka że za każdy koń nowego motoru musi być jedna butelczyna :P wiec zbieraj już fundusze Majore na wstępowe, polecam Sklep Monopolowy T2 na Placu Grunwaldzkim, p.213...Dobre i Tanie jak mowią ;)...podobno w Rybniku wóda smakuje lepiej... [ Dopisane: 15-03-2006, 19:54 ]Michałowi to szczerze współczuje - z kratą spirolu na motorze przez rozkopany Grunwald...ale cóż Wrocław to w końcu duże, drogie i wyszukane miasto i motocykliści Wrocławscy też się nie dadzą przekupić byle jakim wstępnym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 major nie sluchaj ich :) , mnie tez tak straszyli ;) a sie okazali OK! konkretna ekipa jezdząco - pijąco - kopulująca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAjoRe Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 mówcie kiedy pijemy, ale 72 butelki to ciężko będzie wypić w jeden wieczór, chociaż nic nie jest niemożliwe ;)Tylko jak to przewieźć ? :) bo do mojego moto zmieści sie tylko 200 ml :) aha i 17 litrów do baku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ciekawe ile koników ma moja błekitna szczała?? Zdania uczonych są odzielone..... W każdym razie do wypicia tylu flaszek, co wskazują najpesymistyczniejsze szacunki mocy, to by trza jakis autobus biesiadników. Najlepiej przegubowy z godzin szczytu.... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 DObra chłopaki podzielmy przez 2 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 W każdym razie do wypicia tylu flaszek, co wskazują najpesymistyczniejsze szacunki mocy, to by trza jakis autobus biesiadników. Najlepiej przegubowy z godzin szczytu....Albo paru naszych ... Kuba Ty ich nie znasz ... już nic w Twoim życiu nie będzie takie jak do tej pory. Oni nie używaja przemocy fizycznej ... oni zmolestują Twój mózg !!! :mrgreen: Wiem coś o tym ... ;) Po co ja to moto kupiłem, miałem pracę, dom, pieniądze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Oni nie używaja przemocy fizycznej ... oni zmolestują Twój mózg !!!Czyli tak zwany: Gwalt przez ucho ;) Ja nadal nie wiem co z impreza w piatek :roll: Kaska... mialas wytlumaczyc jako nasz psycholozka :) PozdroKonik PS. A my wlasnie naleweke przed pol roku znalezlismy w szafie... a ja juz mocno wciety jestm :) :arrow: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Te Konik dżem Ci sfermentował w kredensie :?: :mrgreen: NIe wierzę, żeby jakikolwiek alkohol się uchował... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Kaska... mialas wytlumaczyc jako nasz psycholozka Wszystko już Ci opisałam na PW także sobie poczytajPo co ja to moto kupiłem, miałem pracę, dom, pieniądze A teraz znasz największych Zjebów wrocławskich :mrgreen: W każdym razie do wypicia tylu flaszek, co wskazują najpesymistyczniejsze szacunki mocy, to by trza jakis autobus biesiadnikówBez przesady ekipa wrocławska da radę, pewnie jeszcze bedzie mało :D Drogowiec zresztą co ja będę Ci pisać, przyjedziesz, zobaczysz, zrozumiesz :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Te Kaśka - Drogowiec jest ze Zduńskiej ... :mrgreen: Spać jest gdzie ... może by tak mały nalot :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Prot przecież wiesz, że dla mnie nie ma problemu. A tak naprawdę to musiałabym do Zduńskiej pojechać, Drogowiec to który dzień Ci pasuje na spacyfikowanie Zduńskiej Woli :mrgreen: :evil: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Drogowiec zanim się zgodzisz to wiedz, że podpisujesz cyrograf :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 PGR - a może mała wizyta u Michała Kaczmara w Bydgoszczy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi