boczu Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Kurde przecież sosna nigdy nie jest punktualny A tak w ogóle to WITAM wszystkich Wrocławian, mój pierwszy post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 A spotkanko przed bajzlem to kiedy planujecie? Bo ja planuje być w najbliższy łykend we Wrocu.... Może bym wskoczył z Wami na jaką zupę chmielową? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Spotkanko przed bajzlem jest w sobotę w godzinach wieczornych, ale jak się chcesz wbić na omawianie szczegółów, to musisz pomyśleć o noclegu. Miejsce jeszcze nie ustalone. Na sam bajzel to myślę okolo 11 bedziemy się zwlekać. Potem pewnie jakaś kawa herbata czy sernik. Może w Tawernie, jak ostatnio ? Nas to poznasz, bo pewnie cała grupą będziemy łazić, ale Ciebie bez tego aparatu hmmmm .... moze być ciężko poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 jak się chcesz wbić na omawianie szczegółów, to musisz pomyśleć o noclegu. .Z noclegiem nie problem. Mój syn mieszka na Kozanowie. Nas to poznasz, bo pewnie cała grupą będziemy łazić, ale Ciebie bez tego aparatu hmmmm .... moze być ciężko poznać.OK... Wezmę ze sobą aparat :buttrock: Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Sluchajcie!! Jest może ktoś z okolic Traugutta albo reszty trójkąta, kto ma garaż albo szuka albo wie gdzie można trzymać tu gdzies moto bezpiecznie.W sumie mieszkam koło komisariatu i już wstępnie planowałem podłączyć się do parkingu koło jakiegoś poldka ale jak to mówią: najciemniej pod latarnią. :buttrock: Jesli ktoś tu mieszka i ma jakiś pomysł to się chętnie podłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 szfageir a co z planem zapasowamy ??? czytaj ALINKA :twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Spotkanko przed bajzlem jest w sobotę w godzinach wieczornych. A gdzie i o której godzince? Zapodajcie adresik. Najwyraźniej krystalizuje mnie się wyjazd do Wroca. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczu Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Spotkanko w stylu picie czy jazda ?? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Spotkanko w stylu picie czy jazda ?? :twisted:Jazda skuterami śnieżnymi po zalodzonych arteriach Wrocławia :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas2205 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Siemano ja jestem z kłodzka niedaleko wrocka powiedzcie mi jakie są tu zloty .prosze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam wszystkich Wrocławian ;) także poszukuje garażu mieszkam na Daszyńskiego może cos w okolicy??? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczu Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Jakaś ustawka w niedziel przed moto bajzlem ??? moze solny albo BP na wylocie??? zakładam ze ktoś leci na sprzęcie , ja napewno , nawet w śnieżycy :twisted: dzisiaj nawinełem 39,6km :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Mróz Ci nie przeszkadzał? ;) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 także poszukuje garażu mieszkam na Daszyńskiego może Jak kupisz "Auto Giełdę Dolnośląską" to znajdziesz tam kilka garaży do wynajęcia :P A gdzie i o której godzince? Zapodajcie adresik. Najwyraźniej krystalizuje mnie się wyjazd do Wroca. Wrzuć na PW swój nr telefonu to odezwiemy sie w sobotę jakie są plany wyjścia i o której godzinie (pewnie gdzieś koło 22) ;) Jazda skuterami śnieżnymi po zalodzonych arteriach WrocławiaAstarte a gdzie Ty masz we Wrocku arterie :?: chyba, że mówisz o tych dziurach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Jazda skuterami śnieżnymi po zalodzonych arteriach WrocławiaAstarte a gdzie Ty masz we Wrocku arterie :?: chyba' date=' że mówisz o tych dziurach :mrgreen:[/quote']Chodziło mi o Wybrzeże Wyspiańskiego :P chodniki tak zalodzone, że trudno do Dziekanatu lub Tawerny się dostać :lol: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi