PGR Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Krasnal nie rób tego - i tak mamy non stop problemy z policją i alkoholikami. Kolejnego nam nie trzeba 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Tak sobie czytam i czytam i coraz bardziej obawiam się czy jechać na jakiś łikend do Wrocka czy nie?? Noooo... ja się nie dziwię ! Po ostatniej, wywołanej przez Ciebie burdzie przed Dziekanatem ( dla przypomnienia - ucieczka z miejsca przestępstwa w bagażniku Astry) ściga Cię cała wrocławska policja. W najlepszym wypadku, jak Cię złapią będzie Sąd Grodzki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 W najlepszym przypadku trafi do celi z kochającym inaczej i nauczy się miłości i poszanowania bliźniego 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 W najlepszym przypadku trafi do celi z kochającym inaczej i nauczy się miłości i poszanowania bliźniego aaaa ... no to zmienia postać rzeczy ... Prosiemy Panie Krasnal, prosiemy w nasze niskie, wrocławskie progi ... :mrgreen: Ty nas posłuchaj, a my będziemy mieli niezłą zabawę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Na Atene mnie nie stac' date=' nie moge wydac tez 200 zl na zwiedzanie Wrocka bo z czego oplace przeglad motocykla i kolejnych 20 zjazdow we Wroclawiu ?[/quote'] Powitać przy piątku,brachu a jak Ty robisz ze za 200 opłacasz kolejne 10 zjazdów?? to jak dobrze liczę wychodzi :roll: :idea: 10 pln na zjazd imposible jak Ty to robisz?? Naucz nas, A na marginesie o 19 na Rynku gdzie i w piatek czy sobote??jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 wywołanej przez Ciebie burdzie przed Dziekanatem ( dla przypomnienia - ucieczka z miejsca przestępstwa w bagażniku Astry)To nie była burda tylko zwykłe w moich stronach rozstanie się znajomych po wspólnym piwku :D i cieszcie się wszyscy że w aucie była kratka a ja miałem dobry dzień :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 No to na podsumowanie spamu:1. Michał - zakoduj sobie: burda to w naszych stronach zwykłe rozstanie się po miłej kolacyjce2. Pasteurkowcy w rozjeździe - w klinikach esperal sobie wszywają z wyjątkiem Mishela, który nie zamierza się "zaszyć" (Szacun Mishel ! :D ), więc są nieobecni we Wrocku. 3. Ja jeszcze nie wiem czy się wyrobię w weekend i będę we Wrocku. Ale jakby co - mam namiar na Jerrego i Mishela - będziem się zdzwaniać.4. Michał drżyj - czołowy degenerat Jerry wyraził zainteresowanie ... (nawet ja mam mokre ręce ...)5. Brak kasy to nie problem Michale, bo my zawsze zamawiamy do bólu, a jak brakuje kasy to zwyczajnie wychodzimy po angielsku nie płacąc rachunku. (Proponuję nałożyć trampki i nie brać dokumentów - szybko się ucieka, a w razie złapania nie ma możliwości spisania Cię)6. Przeznaczone na zjazd środki należy w całości przeznaczyć na 2KC, Apap i tym podobne lekarstwa.7. No i rzecz najważniejsza: A na marginesie o 19 na Rynku gdzie i w piatek czy sobote?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 dzwonil do mnie michal ze dopiero o 5 rano wyrusza na wrocław wiec piatek dzis nie bardzo, ja tez jestem nastawiony na sobote , 19 mi pasuje, wiec na 100% stawiamy sie jutro my dwaj, ktos sie dopisze do listy?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Słuchajcie, wszyscy dobrze wiemy, że najlepsza knajpką we Wrocławiu na poczatek sobotniego wieczoru jest Lorneta, gdyż ceny niskie obsługa miła i wesoła, a i atmosfera nie byle jaka. Więc może w lornecie warto by się spotkać. Jeśli ktoś nie wierzy to Mario, Kaka, Astarte, i Greg i...wielu wielu innych moga wydać tej knajpce stosowną opinię...Jak można nie chodzić do knajpy gdzie wszystkie najważniejsze specjały(browar, seta i pierogi) są po 3zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 dzwonil do mnie michal ze dopiero o 5 rano wyrusza na wrocław k...a przecież o 5.00 rano to prawie wszystkie knajpy są zamknięte !!! :D No to jak on będzie stawiał ? :twisted: A może liczy na to, że nie będziemy pamiętać ??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 dzwonil do mnie michal ze dopiero o 5 rano wyrusza na wrocław k...a przecież o 5.00 rano to prawie wszystkie knajpy są zamknięte !!! :D No to jak on będzie stawiał ? :twisted: A może liczy na to, że nie będziemy pamiętać ??? :DProcik - to trzeba dzisiaj zacząć, a dopiero jutro skończyć :twisted: , tak akurat na przyjazd kolegi Michała 8) Jeśli ktoś nie wierzy to Mario, Kaka, Astarte, i Greg i...wielu wielu innych moga wydać tej knajpce stosowną opinię... Potwierdzam, potwierdzam... ;) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Ok czyli rozumie ze jutro o 19 pod lornetą lub juz w srodku?:D wstapna lista to Michał Szfagier Prot Astarte ja ? Na jakiej ulicy jest Lorneta tak w ogole? [ Dopisane: 17-02-2006, 19:24 ]rozumiem mialo byc nie ,,rozumie'' , głupia klawiatura ja teog nei wytrzymie :D !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 rozumiem mialo byc nie ,,rozumie'' i znowu wyszedł fakt nieznajomości rzeczy :mrgreen: Sosna - u nas jest przyjęte mówienie "rozumie", nie PGR ? :D szczegóły przy piwie ...P.S. Astarte też już zwlekła swoje dupsko do Wrocka ? :DTo ja jeszcze popracuję nad Mishelem :twisted: I adres Lornety proszę pilnie, bo wstyd się przyznać nie wiem gdzie to jest :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam.Sie rozumie ze ja tez bede :D Dajcie tylko ten adres :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 P.S. Astarte też już zwlekła swoje dupsko do Wrocka ? :DJa od dzisiaj rana urzęduję już we Wrocławiu, więc niestety ;) jutro się stawię na spotkaniu "kółka różańcowego" :twisted: Godzina 19 Lorneta - na końcu ulicy Odrzańskiej po prawej stronie :) (prawie już krzyżówka z Nowym Światem) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi