Prot Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 No to teraz się dopiero przestraszył ... Michał ... Michaaaaaał przyyyyyyjeeeeeeżdżaaaaaasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Właśnie Prot... Prawde mówisz :mrgreen: Jesteśmy mili, spokojni i pamiętamy o poległych :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 np. jak w 39tym Cotlet nam zaufał... nie dość że go do samej chaty donieśli to jeszcze dostał gasnice w prezencie :mrgreen: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 No widzisz Michale ? Jak zaniemożesz to Ci koledzy jeszcze jakiś faaaajny znak drogowy w prezencie dadzą :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Ok czuje sie przekonany w 100 % tylko napiszcie gdzie moge Was zastac w najblizsza sobote ? Mozecie odwiedzic mnie w schronisku na Kielczowskiej 37 - moze zna ktos knajpke na Psim Polu ?Pozdrawiam i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 moze zna ktos knajpke na Psim Polu ?Psie Pole, jasssssssne... przecież to środek Wrocławia :lol: Jednak deczko za daleko, chyba że ktoś lubi 3 godzinne powroty do domu :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 chyba że ktoś lubi 3 godzinne powroty do domuAstarte, jak bedziesz wracac autobusem w innym stanie swiadomosci to jeden pies ile bedziesz jechac :D Nieprawda?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 chyba że ktoś lubi 3 godzinne powroty do domuAstarte' date=' jak bedziesz wracac autobusem w innym stanie swiadomosci to jeden pies ile bedziesz jechac :D Nieprawda?[/quote']Nieprawda :twisted: gdyż nie lubię tracić czasu na dojazdy, przejazdy, itp. nawet gdy jestem w innym stanie świadomości :D Bo jak to mówią: czas to pieniądz!! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Mozecie odwiedzic mnie w schronisku na Kielczowskiej 37 Michał chcesz jerszcze kiedyś mieszkać w tym schronisku :?: Jeśli tak, to się nie afiszuj z zaproszeniem na impreze... :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Nie rozwalajcie schroniska PLEASE !! to swietna baza noclegowa na studencka kieszen.Ja nie chce tam robic imprezy - to by raczej nie przeszlo. Myslalem tylko o miejscu spotkania, ktore znajde po ciemku.Przy al. Sobieskiego jest takie nowe centrum z Mc Donald, Kebab, Pizza hut itp.. oraz na pietrze tor wyscigor kartingowych - jesli dobrze pamietam - Kometa. Czy ktos wie gdzie to jest ? Moze tam sie spotkamy i poszukamy odpowiedzniego miejsca aby posiedziec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Mowa o Koronie tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kd200 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam po roku przerwy... Wiem, że wątek jest już stary ale ponieważ też jestem z Wrocławia to się melduję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Bo jak to mówią: czas to pieniądz!!Materialistka :D na pietrze tor wyscigor kartingowychMozna by zrobic Drinking 'n' Driving bez placenia mandatow :D Witam po roku przerwy... Wiem' date=' że wątek jest już stary ale ponieważ też jestem z Wrocławia to się melduję[/quote']Witamy witamy. Watek wcale nie jest stary! Ciagle sie cos dzieje (prawda Prot?) 8)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Mowa o Koronie tak??Rzeczywiscie Korona - pomylilem nazwy, PGR- gratuluje znajomosci miasta.Wstepnie umowilem sie z Sosna, moze Prot z Kasia bedzie chetny to jak - ktos jeszcze przyjdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Cześć kd 200 masz dużo do nadrobienia :D duuuużo się dzialoAle BTW ...moze zna ktos knajpke na Psim Polu ? taaaa .... ja znam .... jest tam jedna jedyna knajpa ... droga strasznie ... Atena się nazywa ... To najlepszy we Wrocławiu ..... burdel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tylko jest feler ... naszych motocyklistek tam nie wpuszczą :D No i te ceny ... :twisted: To o której w Atenie ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi