Bob-ER5 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 no miałem na myśli cały kampus, ale w szczególności pod b4 :) i ja tam mam swą macierzystą baze w sensie jestem na mechanicznym (mbm) ;) a Ty? Siema ;] tez jestem na MBM i czasem zawitam pod b4 na czerwonej er-5. Pozdro ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 wczoraj widziałem fajną dziewczynę we Wrocławiu, jechała chyba na ZXR model '05, bez owiewki :bigrazz: spryciara takim sprzętem jeździć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-GS500E Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Witam. Poszukuje kogoś z Wrocławia kto jeździ na Suzuki GSX 750F,zwykła albo katana, to już obojętne. Przymierzam się poważnie do zakupu takiego motocykla i chciałbym żeby ktoś uprzejmie pozwolił mi się przyglądnąć z bliska takiej maszynce w dobrym stanie abym mógł porównywa do tego co zobaczę jak zajadę do sprzedającego. Jak wygląda w szczegółach, jak pracuje i ew. jak jeździ. Może ktoś z was kto zagląda na to forum ma taki sprzęcik albo może zna kogoś i byłaby szansa się spotkać gdzieś na mieście, pogadać i w ogóle. Dodam tylko jeszcze ze najlepiej jakby był to model sprzed "liftinfu", ponieważ wizualne różnice oczywiście każdy zna ale nie wiem o ile różnią się silniki i zawieszenie w tych nowszych modelach od tych starszych. Kontakt w razie czego tutaj lub gg 6730416. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauven Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 ...już jutro! mam nadzieje ;) Pod PWr kipi od sprzętów, a ja z motonitów znam jedynie mojego doktora od mechaniki :) Ludzie ujawnijcie sie... Ja czasem Stromem pod D2 parkuje ;) Chociaz na uczelni rzadko na moto jestem, 5 min z buta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam, szukam jakiejś ekipy do polatania od czasu do czasu, samemu dość nudno:) Mało czasu ale zawsze coś się znajdzie na przyjemności. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-GS500E Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 O 5:40 napisałeś wiadomość...albo cierpisz na bezsenność albo praca Cię zmusza do takiej katorgi :) Jakby co to wal do mnie na pw albo gg, jest na forum wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 O 5:40 napisałeś wiadomość...albo cierpisz na bezsenność albo praca Cię zmusza do takiej katorgi :) ...albo chciał polatać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ma ktoś z Was Kawasaki GPX600? A może zna ktoś sypatycznego właściciela takiego o2o? Jestem bliski nabycia takiego ale żadne forum nie powie mi o nim tyle ile może powiedzieć ktoś kto ma z nim do czynienia na co dzień. Jeżeli znajdzie się ktoś uprzejmy z takim w posiadaniu to proszę o kontakt. GG mam podane a jak coś to na PW. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Z tego co wiem Toolman miał takiego gpxa i nawet chciał go sprzedać;) Zagadaj do niego: http://forum.motocyklistow.pl/Toolman-m29468.html Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maszakra Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Hej, jestem stosunkowo świeżym posiadaczem moto i szukam braci i sióstr do wspólnych przelotów. Są we Wrocławiu jakieś stałe miejsca spotkań motocyklistów? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Hej, jestem stosunkowo świeżym posiadaczem moto i szukam braci i sióstr do wspólnych przelotów. Są we Wrocławiu jakieś stałe miejsca spotkań motocyklistów? Pozdrawiam ! ... Solny :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Maślice...boczna ul.Koziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 może zorganizujemy jakoś jeszcze w tym miesiącu wspólną przejażdżkę mam na myśli jakąś paradę tak by pokazać że jesteśmy zorganizowani i ile nas jest a przejażdżkę można by zakończyć wspólnym ogniskiem tak dla integracji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dzięki bart3q już się z Nim umówiłem:) może nie długo zmienię stat w miejscu wpisania swojego o2o:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi