nova Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Jasne Olo :buttrock: tylko na poczatku przywiez moto od rodzicow, to bedziemy ustalac trasy :crossy: no chyba, ze znowu mamy Cie do tego zmusic ... a termin przegladu jakos mija na dniach :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 No planuje na weekend się wybrać, a raczej w niedziele wyjechać i przyjechać. Nie wiem tylko czy zdrowotnie dam rade; jednak czy w tej sytuacji ma to jakieś znaczenie... :D Co do przeglądu, muszę zerknąć w papiren, ale teę, coś, jakoś kojarzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoszon Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Quaad mam takiego bladego też rocznik 99!! Pisz na gg jak będziesz chciał pośmigać. Często we wrocku bywam więc można pośmigać gdzieś w trase. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Może jakieś spotkanie zapoznawcze?? :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 wlasnie moznaby sie ustawic w jakims ciekawym miejscu co by pogadac i pojezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOWOJJ Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 czesc chlopakli (bles i b@rtek) jak bedziecie smigac chetnie sie dolacze z kumplem dajcie znac na gg (2526146) gdzie i kiedy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D1GSXR Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 można by sie ustawic na majowke :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOWOJJ Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 D1GSXR ja jestem za jutro bedziemy latac popoludniu z kolega mozemy smialo sie ustawic gdzies kolo 15, 16 jak bedzisz chcial to rzuc smsa 788707619 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Ja na razie jestem bez moto, bo stoi w Yamaszce po stłuczce, którą miałem nie z mojej winy :icon_rolleyes: :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 hej można sie dołączyć na to latanie dzisiejsze? gdzie sie spotykacie i o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOWOJJ Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 fubu o 17 ustawilismy sie na BP przy wylocie na bielany..... zapraszamy jak cos to kontakt 788707619 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 ok dzięki, wstępnie będę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 (edytowane) kurcze ja dopiero wrocilem bo musialem z wrocka wyjechac ale moze niedziela? W razie co zostawie swoj nr bo na forum nie zawsze sie zaglada. 512 181 755 i gg 4472661 Najczesciej latam sam wiec chetnie polatam w towarzystwie co by sie zapoznac i pogadac. Jak cos to pisac dzwonic albo sygnala puszczac. Mi pasuje najczesciej kazda pora. Pozdro Edytowane 3 Maja 2009 przez bles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synjutrzenki Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam wszystkich :) Jak by ktoś chciał po latać to chętnie, śmigam jak na razie sam , niestety godziny od 18.00 do zachodu słońca :). Pozdrawiam Namiary : 502-540-815 piszcie sms bo jak jadę to nie odbieram ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 dobra jako ze pogoda na piatek, sobote, niedziele ma byc wypas, proponuje sie jakos porzadnie umowic. Mi jest wszystko jedno kiedy ale proponuje np. sobote o 12 na BP na wylocie na bielany. Jak komus pasuje piatek pod wieczor czy niedziela to niech pisze i sie dogadamy. Namiary podalem na siebie pare postow wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi