Raio Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 cześć. I co takiemu odpowiedzieć?:flesje: Nie przezięb się jak będziesz jechał do nas na przedmieścia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mip44 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witam. Temat widzę poczytny więc dorzucam swoje 5 gr. Mateusz z Wrocławia (kiedyś z Kłodzka), jeżdżę Yamahą XJ600 51J i Hondą CB 400N/T. No to tyle. Przywitałem się :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 a ja se zanabylem dzisiaj gixera 600z 99r. :) wszak sezon ;) tuz tuz :) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1Rumun1 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 :crossy: dzis było piekne sloneczko , wiec troszke polatalem....to nie byl super pomysl :D zmarzlem jak dziki dzik ;) ....ale ale- fajniutko było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 moze mi ktos pomoc przywiesc maszyne z lubania?? bo jak nie to sie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 a na czym ma ta pomoc polegać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 a na czym ma ta pomoc polegać? nie masz jakiegos busa albo fury z hakiem?????????????????????????myslalem tez o tym zeby przyjechac na nim ale troche nie bardzo mi sie widzi jechac 150 km na moto :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Busa ani haku nie posiadam ale mogę ci na nim wrócić u mnie krew zamarza dopiero poniżej -20 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Busa ani haku nie posiadam ale mogę ci na nim wrócić u mnie krew zamarza dopiero poniżej -20 :biggrin: dobra dobra,nikt nie jest taki twardy i nie martwil bym sie ociebie tylko o maszyne :smile: widzialem cie kilka razy na strzegomskiej, masz zimowe opony czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mip44 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Na robotniczej masz taxi bagażowe, może dogadasz się z kimś w rozsądnej cenie, a jak nie to gdzieś na allegro widziałem transport po 1,2zł czy jakoś takoś. Ostatnio opcja to wynajem busa np. w Lupusie na Legnickiej. Ja niestety nie mam ani haka ani busa. Tak czy inaczej wszystkie te rozwiązania trochę kosztują, myślę że z 300zł w 2 strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 dobra dobra,nikt nie jest taki twardy i nie martwil bym sie ociebie tylko o maszyne :icon_mrgreen: widzialem cie kilka razy na strzegomskiej, masz zimowe opony czy co?? Nie no zimówki to nie ale czasem zakładam łańcuchy na koła. :banghead: Jak śnieg nie leży to trzeba jeździć bo życia szkoda. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Nie no zimówki to nie ale czasem zakładam łańcuchy na koła. :) Jak śnieg nie leży to trzeba jeździć bo życia szkoda. :icon_mrgreen: chyba jednak sam na nim przyjade :biggrin::);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 jedż motorem Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zacznij już zbierać gazety. Mogą się przydać jako ocieplacze :clap:Zresztą kupiłeś S-kę więc nie będzie tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 z gazet polecam wyborczą:icon_rolleyes:sprawdzone i zatwierdzone pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi