mario1810 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 na zlocik sie pisze , pogoda ma byc do niedzieli wiec napewno latam po wroclawiu z kolesiem .... jak cos to dawajcie konkretne godziny i gdzie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 A ten Lubin to co??? Bo jak będzie sucho i w miarę ciepło to może się przykatulam ;) Dawajacie jakieś konkrety do jutra do południa, bo później nie będę miał neta. Nr telefonu w profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 oj cicho w tym wroclawiu cicho....... bardzo cicho... bida z nydza wrecz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Moze jednak bedzie ktos we Wroclawiu w sobotni wieczor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 No ja bede.Wybralbym sie gdzies ale niestety, maszyna szwankuje. Jezeli mielibysmy jechac to tak gora 50km. Chociaz i to strach :roll: Pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Wie ktos moze co za wariat smiga czarnym firebladem na jednym kole ciagle?Zawsze jak go widze na ostatnim groszu albo hallera to tak jedzie.Przez takich pozniej ludzie mowia ze motocyklisci to wariaci i mamy taka opinie a nie inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 wystawilem na forum przejazdzke spontaniczna proponuje wroclaw gory swoie rzeczka itp razem z noclegiem za 20 zl fajne traski mozna zrobic niezle ognisko dzicz i najwazniejsze motocykl kto sie pisze dajcie znac bo w ta sobote jedziemy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Przez takich pozniej ludzie mowia ze motocyklisci to wariaci Bo jesteśmy wariatami ;) A tak z innej beczki, ja jestem świeżo upieczonym posiadaczem GS-ki. Śmigam z kumplem, i dzisiaj na 2 moto zapościłem się w miasto. Pierwszy raz w "full miasto" bo troche się jeszcze boje jeździć, śmieją się że jeżdze jak ciota :P Ale jeszcze im pokaze ;) Ma nas być docelowo 4, dzisaj nawet oglądalismy jeden moto bo koleś chcial kupić. Pozdrawiam wszystkich wrocławian i do zobaczenia na trasie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 A tak z innej beczki, ja jestem świeżo upieczonym posiadaczem GS-ki. Śmigam z kumplem, i dzisiaj na 2 moto zapościłem się w miasto. Pierwszy raz w "full miasto" bo troche się jeszcze boje jeździć, śmieją się że jeżdze jak ciota Ja dziś po raz pierwszy dobiłem swoim GSem do Wrocławia :P Trochę popierdziałem po mieście i zwinąłem się na piwko do siostry ;) Dobrze, że nie wybrałem się katamaranem bo w Oleśnicy stałbym chyba ze 2 godziny taki korek.Szkoda, że nie mam więcej czasu. Jutro mam zajęcia do 18 i potem od razy spadam do Turku bo do pracy idę na 22 :/ Może później da radę umówić się na jakieś śmiganko ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 helllo co sie dzieje z wrocławiem nie ma spontana na wyjazd w gory fajne zakrentasy piekne widoki (blachar pelno) :P A najwazniejsze motocykl motocykl motocykl pogoda motocykl jedzonko motocykl ognicho kielbaska browar browar browar (kto chce to balachare) ;) i motocykl dawajcie kto sie pisze na wyjazd juz w ta sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 helllo co sie dzieje z wrocławiem nie ma spontana na wyjazd w gory fajne zakrentasy piekne widoki (blachar pelno) ;) A najwazniejsze motocykl motocykl motocykl pogoda motocykl jedzonko motocykl ognicho kielbaska browar browar browar (kto chce to balachare) ;) i motocykl dawajcie kto sie pisze na wyjazd juz w ta soboteSzkoda, ze to akurat dzisiaj a nie np. 3 tyg. temu :? Wtedy przejechalem ponad 200km, ale nie bylo latwo, w Swidnicy padly mi wolne obroty, zaczole strzelac w tlumik i w dodatku (chyba jako bonus) oderwalo sie mocowanie klamy przy akumulatorze :P .Wczoraj kupilem nowy akumulator, bo tamten byl juz calkiem zajechany. Caly dzien ladowania, a na drugi nawet kierunki na postoju nie mrygaja ;) No i wlasnie teraz mam problem z tymi obrotami, co dojezdzam do krzyzowki to musze go trzymac na obrotach. Tylko, ze teraz przynajmniej jak mam nowy aku to moge sobie wcisnac guziczek i smigac dalej, a wczesniej, jak padly obroty to sobie moglem tak przez minute stac i kopac zanim odpalil :x Przydalaby sie regulacja gaznikow ale sam tego raczej nie zrobie :roll: Dlatego chetnie bym sie z wami wybral, ale sami widzicie, ze nie jest tak kolorowo :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Qrde nie mam teraz sprzęta we Wrocku inaczej bym się na bank pisał na taki wypad... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 no kurcze dawac dawac do 16 macie czas kurcze no na spontana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz zzr Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Witam!!! Pozdrawiam wszystkich z Wrocławia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 witamy kolejny zygzak we wrocku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi