Jerry Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 W sobote przed bajzlem bede mial zajecia na Placu Grunwaldzkim. Bardzo bym chcial zorganizowac male spotkanie na starowce wieczorem. Serdecznie zapraszam wszystkich na odswiezenie znajomosci. Sa chetni ?a jaką formę spotkania "na starówce" kolega preferuje ?? Bo wiesz ja bez 1L nie wychodzę z domku :cool: kamraci z wrocka wiedzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 a jaką formę spotkania "na starówce" kolega preferuje ?? Bo wiesz ja bez 1L nie wychodzę z domku :cool: kamraci z wrocka wiedzą :) Sie rozumie !! zabierz z domu tyle litrow ile chcesz i przyjdz !Forma spotkania do uzgodnienia ponizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Jerry widzę, że jako jedyny namówiłes kolegę Kaczmara na stanięcie w szranki - Litr na głowę i to z mistrzem zDolnegośląska :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 niedobitki, które wrócą z mirosławic, niech napiszą, jak było :icon_mrgreen:naprawdę nie mogłem się stawić! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Bartic czmeu nie wpadłeś dzisiaj po moto? Pogoda była śliczna - zaliczyłem dzisiaj porządne latanko :cool:Motocykliści się pobudzili chyba ponad 10 maszyn dzisiaj mijałem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 niedobitki, które wrócą z mirosławic, niech napiszą, jak było :notworthy:naprawdę nie mogłem się stawić! pozdrawiam!Żałuj, że nie byłeś...do dziś czuje oszołomienie po zawartości pewnej gaśnicy oraz po oranżadzie (choć Drogowiec prawi iż była to lemoniada).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 aah... do domu musiałem jechać... szkoda gadać... a dzisiaj znowu pada... szkoda gadać... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 PGR jechałeś wczoraj drogą na Sobótke? Mijał mnie jakiś street, to moze ty? Pozdro dla wrocławskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Kręciłem się trochę po mieście ale poza granice nie wyjeżdżałem. A skąd wiesz, że ja nie latam na chopperze? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Napiszcie czy ktos jest chetny na sobotnie spotkanie abysmy zdazyli sie umowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) PGR: tak się mi skojarzyło :) FighteZX, cholera wie co można z tego zrobić :buttrock: Edytowane 20 Lutego 2007 przez hahacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 A skąd wiesz, że ja nie latam na chopperze? :banghead: bo kazdy wie na czym latasz :) znany jestes :buttrock: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beaver Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 czy dobrze mi sie wydaje, czy moze sie myle, ze w ta niedziele jest motobazar we wroclawiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 czy dobrze mi sie wydaje, czy moze sie myle, ze w ta niedziele jest motobazar we wroclawiu?Jest, dobrze Ci się wydaje...http://www.pkserwis.com.pl/oldtimer.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 W niedzielę na bajzlu ustawka panie i panowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi