Karneades Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Cze moto klepaki po dłuuugiej przerwie. Mam już neta, mam gdzie mieszkac wiec wracamy do bajdurzenia co to i kto nie wyjeździł i nie zwiedził. Może jakieś spotkanie Forum we wrocławiu zrobimy? jak w Tawernie w tamtym roku? Wiem ze Rybol teraz jest, ale to trochę ciężkie do przejscia (ok 30 miejsc i 80 osób na liscie :buttrock:). Pomyslcie o tym, no i moze jakis objazd zrobimy, żeby śnieg pierwszy powitać np w karpaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Cze moto klepaki po dłuuugiej przerwie. Mam już neta, mam gdzie mieszkac wiec wracamy do bajdurzenia co to i kto nie wyjeździł i nie zwiedził. Może jakieś spotkanie Forum we wrocławiu zrobimy? jak w Tawernie w tamtym roku? Wiem ze Rybol teraz jest, ale to trochę ciężkie do przejscia (ok 30 miejsc i 80 osób na liscie :bigrazz:). Pomyslcie o tym, no i moze jakis objazd zrobimy, żeby śnieg pierwszy powitać np w karpaczu?Dobry pomysł.A może w tą niedzielę wypad do Karpacza lub Kletna.Ma być ciekawa pogoda :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 No to mozeny zaczać sie organizowac, kto chętny na wypad do Karpacza w niedzielę odzywać się, mały objazd jeszcze nikomu nie zaszkodził (to szkodzą drzewa na poboczach i kosiłapki na autostradach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 kiedy my w niedzielę z rybola wracamy :buttrock: ale tak to fajny pomysł! ja się piszępozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Mała zmiana, nie jedziemy w niedzielę tylko w sobote, kto ma ochote zapraszamy. Start ok 11, zeby szron sie na kasku nie osadzał i jedziemy zrobić rundkę w góry. Co do miejsca startu, to jeszcze nie wiadomo, ale chyba najlepszy będzie klasyczny BP na wylocie na kudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Mała zmiana, nie jedziemy w niedzielę tylko w sobote, kto ma ochote zapraszamy. Start ok 11, zeby szron sie na kasku nie osadzał i jedziemy zrobić rundkę w góry. Co do miejsca startu, to jeszcze nie wiadomo, ale chyba najlepszy będzie klasyczny BP na wylocie na kudowę.Jak w sobotę to ja wypadam.Mam bardzo ważną sprawę do załatwienia. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beaver Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 za to ja się piszę na wyjazd, bo dawno nie jeździłem. jakoś ostatnio nie było czasu i możliwości :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 WitamCzy godzina startu(11.00) i miejsce (stacja BP wylot na kudowę) są pewne, bo chętnie przyłącze się do wypadu w górkipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 a ja kurde na wesele, musze...... Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 pierwoszow powodzenia! normalnie, ale mi uciechę i niespodziankę sprawiłeś tym spotkaniem na światłach, tylko nie trąb tak, bo się zestresowałem z lekka :flesje: a, no i sorry, jeśli ci zajechałem drogę przy przeciskaniu się :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 WitamCzy godzina startu(11.00) i miejsce (stacja BP wylot na kudowę) są pewne, bo chętnie przyłącze się do wypadu w górkipozdrawiam jasne - jak nie będzie padało 11:00 -11:15 na BP. do jutra :flesje: :flesje: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 jasne - jak nie będzie padało 11:00 -11:15 na BP. do jutra :flesje: :flesje:dzięki za infopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 no wiesz Kulka, wesele weselem, zawsze najlepsze jest wieczorem, jak juz wrócimy. A poza tym to możesz isc na nastepne, albo na rozwód, a taki jesienny wypad do karpacza lub szklarskiej to sie moze trafić dopiero za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) tak,tak,wiesz obiecalem kobielce ze z nia pojde. ona za to przymyka oko na moje eskapady motocyklowe hehehewarto nieraz sie poswiecicale szkoda szkoda,polecialbym z wamina slub jade juz o 14tej i ni zbuja sie nie da pogodzic tych 2 wypadow kurde , same chopero cruisery sie zgadaly tylko ja lecialbym golasem hehe(rodzynek hihi) Edytowane 13 Października 2006 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Jak narazie leje :smile: . Może od 13 się coś przejaśni :icon_mrgreen: Info dla chętnych na :smile: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi