jan kalin Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 I jajeczniczka pycha mniam mniam :icon_biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 I jajeczniczka pycha mniam mniam :icon_mrgreen: :biggrin:Juz zaklepana...uprzedziłem gospodarzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 witam,a czy pomoże mi ktoś zindentyfikować moc i rok produkcji moto???nr 2YL293194tylko nie podajwajcie linka bo niestety nie jestem w stanie korzystać z niemieckiej strony (stan wiedzy mi na to nie pozwala) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) witam,a czy pomoże mi ktoś zindentyfikować moc i rok produkcji moto???nr 2YL293194tylko nie podajwajcie linka bo niestety nie jestem w stanie korzystać z niemieckiej strony (stan wiedzy mi na to nie pozwala)http://www.vogel-motorradzubehoer.de/typen...en&baujahr=1997 98 rok zaczyna sie od nr 2yl296191 Edytowane 26 Czerwca 2007 przez TOMASZ MILEWSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) rozmawialem z nowym wlascicielem mojej virazkitez chce jechac do kletna :) Edytowane 29 Czerwca 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 3 m niech jedzie z nami :crossy: :clap: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 tak tak, juz mu nagadalem i nie chce odpuscic takiej imprezy :D :D :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 rozmawialem z nowym wlascicielem mojej virazkitez chce jechac do kletna :bigrazz:Jak Ci sie sprawuje Twoja VN-ka, też ostatnio sie trochę przymierzałem do takiego sprzęciorka i kto wię może tez wymienie.....choć Virażka pozostanie w mojej duszy na zawsze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 mmm757 - gratuluję nowego moto :icon_mrgreen: niech się dobrze sprawuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) też się przyłączę do gratulacji,a dlaczego nie zostałeś posiadaczem mocniejszego Virago??co em mnems?:D Dzięki Tomaszu Milewski, za pomoc, czyli wynika z tego że mam najmocniejszą wersję:P Edytowane 2 Lipca 2007 przez dangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 dzieki dzieki :D Marcysiek jestem baaardzo zadowolonyjak w niebie- poezja jazdy :P :P a virago w duszy zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 też się przyłączę do gratulacji,a dlaczego nie zostałeś posiadaczem mocniejszego Virago??co em mnems?:buttrock:Dzięki Tomaszu Milewski, za pomoc, czyli wynika z tego że mam najmocniejszą wersję:buttrock:Skoro to przestalo byc tajemnica TOMASZU MILEWSKI vel bzyk i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 A ja sobię założę małe muzeum motocykli moich własnych. Zacznę od xv 750, potem będzie xv 1100, potem xv 1100 wersja wzmocniona a potem to mi bedzie wszystko jedno bo już nie wsiądę na moto :buttrock: VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 ;) to Cie wsadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Jak by ktoś był chetny to mam swoja 535 do sprzedania http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=212566540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi